OmdömesStalle

  Recensioner Triwa

  För att få en snygg helhet då man lägger ihop en hel outfit så är det så att det ofta måste kompletteras med accessoarer och smycken. Med accessoarer kan man uttrycka sig och visa sin kreativitet då man snyggt plussar ihop en sak med en annan och får det att se snyggt ut tillsammans. Man kan gå med stora färggranna ringar, stilrena halsband och så kan man såklart gå med en snygg och praktisk klocka. En klocka är riktigt bra att ha eftersom den endast inte fungerar som en snygg accessoar utan det är även väldigt praktiskt att hela tiden kunna kolla vad klockan är, man behöver då inte tänka på att alltid ha mobilen med sig. Om man vill ha en ny klocka kan man såklart åka till en fysisk butik och kolla hur utbudet ser ut där, men det kan ofta vara så att man inte hittar vad man är ute efter eller så är utbudet väldigt litet. Men därför kan man i dagsläget sitta hemma bekvämt och surfa runt på nätet för att hitta den perfekta klockan, och sedan beställa den. Triwa är ett företag och en nätbutik som erbjuder klockor.

  Är produkterna värda sina pengar hos Triwa och är returerna enkla att avklara om man skulle känna sig missnöjd över något? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer information om företaget Triwa

  Triwa grundades och lanserades under 2007 av fyra stycken klockintresserade vänner som ville förändra klockindustrin. Företaget namn Triwa står för Transforming the Industry of Watches. Företaget ligger i Stockholm i Sverige och de erbjuder klockor som har en stil som är kombinerad av klassisk stil och andra skandinaviska komponenter.

  Detroit: Become Human [PS4] #10 Lets Play med Smutsen

  Vad erbjuder Triwa sina kunder?

  På företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier vilka är klockor, accessoarer, klockarmand, labs och collabs samt att man även kan använda sig av sökfunktionen som det ät så att man vet exakt vad det är som man är ute efter. Då man gör en beställning på hemsidan så kommer frakten att vara gratis oberoende vilket land man väljer att få klockan levererad till och den vanliga leveranstiden är mellan 1–3 arbetsdagar. Skull det vara så att produkten man köper inte finns i lager så kommer leveranstiden att vara lite längre. På klockorna som företaget säljer så kommer det att ingå 2 års garanti, men garantin kommer inte att täcka skador som är orsakade av felaktig användning.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Triwa?

  Inne på företagets hemsida finns det en FAQ där man kan läsa igenom svaren till den oftast ställda frågorna. Där kan man börja med att gå in och läsa om man har några frågor eller funderingar. Skulle det vara så att man inte hittade svaret på sin fråga eller om man ändå vill kontakta kundtjänsten så kan man göra det genom att skicka e-post till dem.

  Har du någon erfarenhet av företaget Triwa? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget.


  Saker som klockintresserade personer ska veta.

  Triwa
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Triwa

  Din recension

  FAQ

  Är Triwa ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Triwa. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Triwa?

  Triwa är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Triwa gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.