OmdömesStalle

  Recensioner Träningsmaskiner

  Om Träningsmaskiner

  Träningsmaskiner är en hemsida som säljer träningsrelaterade produkter och strävar efter att vara den ledande återförsäljaren av träningsredskap i Sverige, de erbjuder bra priser, ett väldigt brett sortiment och de har goda kunskaper om träningsmaskiner. Träningsmaskiner är en del av Zidcore AB.

  Vad erbjuder Träningsmaskiner?

  På företagets lättnavigerade hemsida kan du enkelt gå igenom alla kategorier de erbjuder för att hitta vad just du är ute efter, det finns allt från crossfit till kampsporter. Det första du kommer att se då du går in på hemsidan är veckans bästa erbjudanden och vilka produkter som är populärast just nu. För att företaget alltid ska kunna erbjuda sina kunder produkter av hög kvalitet testar de produkterna från olika leverantörer med att hjälpa av frivilliga testpersoner. Dessa testpersoner från att prova produkten i 3 månader och minst 3 gånger i veckan, vem som helst kan få bli en testperson och skulle du vara intresserad är det bara att kontakta företaget.

  När du hittat något på hemsidan du vill beställa är det dags för betalningen, den kan du göra på några olika sätt. Du kan välja faktura, delbetalning, leasing, kortbetalning eller förskottsbetalning. Om du tycker att leasingen låter spännande är det inga problem att fixa det, det är en förmånlig långtidshyra där kostnaden kommer att bli fördelad under tiden. Dock kan du endast leasa om du har ett företag men privatpersoner kan välja delbetalning som fungerar nästan lika. Företaget kommer att leverera träningsmaskinerna snabbt till en valfri adress helt utan någon fraktavgift. Om du gör en beställning på över 1 000kr kommer det att vara fri frakt, skulle du dock beställa under det priset kommer det att tillkomma en fraktavgift på 99kr. Produkterna du har beställt kommer oftast direkt från leverantörens lager till dig, därför kan Träningsmaskiner erbjuda så snabb frakt som möjligt. Leveranstiden kan variera lite men normalt är det mellan 2–10 dagar. Om du får hem en vara och inte är nöjd gäller det en full retur och ångerrätt inom 14 dagar efter att du mottagit din produkt. När du ska returnera något måste produkten vara oanvänd och i original tillstånd, du som kund behöver kanske betala eventuell returfrakt. Skulle de vara så att du redan monterat varan men känner att du inte är nöjd kan det göras ett prisavdrag på 20% vid återbetalningen.

  Komma i kontakt med Träningsmaskiner

  Företaget erbjuder en väldigt professionell kundsupport så har du några frågor så tveka inte att höra av dig. Du kan komma i kontakt med dem genom att chatta med dem direkt på hemsidan, ringa dem eller skicka ett mejl. Om du upptäcker att något är fel och du vill lämna in en reklamation ska du göra det inom skälig tid efter att du upptäckt felet. Om garantin redan skulle gått ut är det du som kund som ansvarar att påvisa att felet redan fanns vid leveranstillfället, tex med en bild.

  Vad tycker du?

  Har du beställt något från Träningsmaskiner? Skriv då en recension och berätta vad du tyckte om både företaget och kvaliteten på produkten du fick hem.

  Ta del av sortimentet Reebok Delta på Träningsmaskiner.com.

  Träningsmaskiner
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  2
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  USELT

  USELT!!! Beställde för över 1 och en halv månad sedan och har fortfarande inte fått mina Slamballs. Man får ingen återkoppling och när man vill få tillbaka pengarna så duckar dom. BESTÄLL ALDRIG FRÅN DOM!!!

  Av: Therese 26-05-2020
  Gbg28-12-2020

  Riktigt kass, får ingen information om försening på varorna förs än jag själv mailar och frågar 12 dagar efter beställningen var lagd, och då stod det att båda varorna fanns på lager. Väntar fortfarande på leverans ca 1 månad efter beställning. Rekommenderar inte att handla här…

  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Träningsmaskiner

  Din recension

  FAQ

  Är Träningsmaskiner ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Träningsmaskiner. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Träningsmaskiner?

  Träningsmaskiner är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Träningsmaskiner gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.