OmdömesStalle

  Recensioner Tigoo

  I dagsläget har väldigt många personer ett stort intresse av skönhetsprodukter och de brinner verkligen för att ta hand om sin hud och hy. Eftersom det har blivit så populärt med skönhetsprodukter och att ta hand om sin hud så finns det även väldigt många företag och verksamheter som tillverkar och säljer sina egna hudvårdsprodukter. Man kan i dagsläget hitta smink och skönhetsprodukter både online och i fysiska butiker. Om man väljer att handla skönhetsprodukter online så har man tillgång till ett stort utbud och man kan även i lugn och ro sitta och läsa in sig på ämnet när det kommer till vilka produkter som passar bäst för just den hyn man har. I Sverige och i världen finns det många olika företag som erbjuder just skönhetsprodukter online, och ett av dessa företag är Tigoo.

  Är produkterna värda sitt pris hos Tigoo? Hur ska jag ta mig till om jag vill lämna in en reklamation eller känner mig missnöjd över någon produkt hos företaget? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit.

  Mer information om företaget Tigoo

  Företaget är lanserat och grundat i Sverige och de erbjuder sina kunder parfymer och andra skönhetsprodukter online via deras hemsida. Företaget är en certifierad e-handel vilket betyder att de garanterar deras produkters äkthet samt att de flera produkter i sitt sortiment som de är ensamma om i Sverige.

  How-To | SSD, HDD eller SSHD - Vilken lagringsenhet skall jag välja?

  Vad erbjuder Tigoo sina kunder?

  Inne på företagets hemsida finns det olika kategorier som tex parfym, kroppsvård, hårvård och så vidare. Och under de största kategorierna finns det flera under kategorier för att man enkelt ska kunna hitta det som man är ute efter. Men om man vet exakt vad det är som man är ute efter så kan man även genast använda sig av sökfunktionen som finns inne på hemsidan. Företaget levererar alla sina produkter till alla olika EU länder. När man gör en beställning på hemsidan så kan man räkna med att man får sitt paket inom 9 dagar. Man kan spåra paketet medan det är på väg och alla paket levereras med DHL. Om man handlar åtminstone 2 produkter inne på hemsidan så kommer man inte att behöva betala någon fraktkostnad, i annat fall kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 45 kr.

  Tigoo har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få all information om kommande kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Tigoo?

  Inne på företagets hemsida finns de oftast ställda frågorna besvarade, där kan man gå in och läsa om det är så att man har några frågor eller funderingar. Skulle det vara så att man inte hittade svaret på sin fråga eller om man ändå vill kontakta kundtjänsten så kan man göra det genom att fylla i ett frågeformulär som man kan hitta inne på hemsidan.

  Har du handlat eller annars har någon erfarenhet av Tigoo? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget.


  De bästa skönhetstipsen för att få fin hy.

  Tigoo
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Tigoo

  Din recension

  FAQ

  Är Tigoo ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Tigoo. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Tigoo?

  Tigoo är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tigoo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.