OmdömesStalle

  Recensioner tails.com

  Att ha en hund är en dröm för många men det är även många personers vardag. Att ha en hund som antingen ett sällskapsdjur, eller som sköter någon form av arbete som tex vallning är otroligt vanligt. Att ha en hund som husdjur och familjemedlem är inte bara ett stort ansvar som kräver mycket tid, utan det kräver även mycket olika produkter och det krävs en hel del pengar för att köpa dessa saker. Saker som tex borste, tandborste, sax för kloklippning är några produkter som verkligen behövs och något som behövs ännu mer är hälsosam mat till hunden. Som hundägare ska man inte besöka den närmaste matvarubutiken och köpa det billigaste torrfodret man kan hitta. Utan bra hundmat är viktigt att tänka på. Det finns olika butiker och företag som tillverkar och skapar hundmat, både färsk- och torrfoder och Tails.com är en av dem.

  Är produkterna som Tails.com hälsosamma? Hur ska jag ta mig till om jag vill lämna in en reklamation eller känner mig missnöjd över någon produkt hos företaget? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit.

  Mer info om Tails.com

  Under 2013 började en liten grupp av några personer spinna vidare på en företagsidé som en veterinär i gruppen hade. Efter det grundades och lanserades företaget och hemsidan Tails.com. Företaget erbjuder sina kunder torrfoder och färskfoder för hundar som olika veterinärer och andra nutrionister framställt. I dag driver inte företaget någon fysisk butik utan de är verksamma i olika europeiska länder via sin nätbutik och hemsida. Varje månad levererar företaget 8 miljoner portioner år hundar.

  who you can use blocket arabic users.mp4

  Vad erbjuder Tails.com hundägare?

  I dag erbjuder Tails.com sina kunders hundar torrfoder och färskfoder både för vuxna och unga hundar, samt valpar. Själva tjänsten som företaget erbjuder fungerar så att kunden inne på hemsidan får svara på några frågor angående sin hund, beteende, allergier, ras och så vidare och efter det framställer Tails.com hundmat som är anpassade utgående från hundens kund. Tjänster fungerar som en prenumeration vilket betyder att kunden varje månad får hem ett nytt paket med hundmat. Foder som ska till valpar levererar varannan vecka så att de får all färsk näring som de behöver.

  Hur kan kundtjänsten hos Tails.com kontaktas?

  Inne på företagets hemsida kan kunderna ta den av en ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Svar på frågor som har med tex leveranser, returer och reklamationer finns inne i ”FAQ” fliken. Skulle kunden vilja kontakta kundtjänsten hos företaget är det möjligt antingen genom att skicka direkt e-post till dem eller chatta med dem via Facebook appen Messenger. Är kunden i behov av att lämna in en reklamation ska hen först kontakta kundtjänsten för att gå vidare med ärendet.

  Har du någon erfarenhet av företaget i sig eller produkterna som Tails.com säljer? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension där du berättar hur kvaliteten på produkterna var, om leveranserna var snabba samt hur kundtjänsten eventuellt behandlar ärenden.


  Vad man ska tänka på vid införskaffandet av valp.

  tails.com
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om tails.com

  Din recension

  FAQ

  Är tails.com ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om tails.com. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder tails.com?

  tails.com är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Djuraffärer. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van tails.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.