OmdömesStalle

  Recensioner Sweef

  Att handla via nätet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Sweef erbjuder sina kunder soffor och annan inredning.

  Är produkterna värda sitt pris som säljs hos Sweef? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Information om företaget Sweef

  Svenskt företag som har funnits på marknaden sedan 2011 och är verksamma via sin nätbutik. Sweef har ett sortiment bestående av möbler och inredning och företagets namnet Sweef är en ursprunglig förkortning av “Swedish E-Furniture”. Sweef driver även ett Showroom som ligger i Stockholm där företag och privata kunder kan besöka för att se hur produkterna som företaget ser ut på riktigt. Ludvig Ungewitter är personen som är personen som är både grundare och VD över företaget Sweef.

  How-To | Återställa BIOS till grundinställningarna

  Det som Sweef erbjuder sina kunder

  Sweef erbjuder sina kunder olika typer av möbler som tex: fåtöljer, fotpallar och puffar, bäddsoffor, vanliga soffor och så vidare. Men de har även en kategori med annan inredning är det ingår produkter som tex: kuddar och plädar, hyllor och klädhängare samt mattor. Priserna som är synliga inne på hemsidan är skrivna i svenska kronor och är inklusive moms. Från och med att kunderna har gjort sin beställning kan de välja om de antingen själva vill hämta ut paketet från företagets lager, eller om de vill ha produkten levererad hem. Om kunden väljer hemleverans så skickas produkten vanligtvis inom 3 dagar från företagets lager inom Stockholm, och till resten av Sverige inom en vecka.

  Hur kundtjänsten hos Sweef kontaktas

  Kunderna kan komma i kontakt med kundtjänsten hos Sweef genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men innan kunderna kontaktar kundtjänsten kan de inne på företagets hemsida gå in och läsa på fliken ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vara i behovet att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta företagets kundtjänst.

  Har du någon erfarenhet av företaget Sweef? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om deras leveranstider, eventuella returer eller reklamationer samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Video från företagets showroom.

  Sweef
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Sweef

  Din recension

  FAQ

  Är Sweef ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Sweef. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Sweef?

  Sweef är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sweef gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.