OmdömesStälle

  Recensioner Swedoffice

  Det blir allt mer populärt att jobba hemifrån, och inte nog med att man måste ha en god självdisciplin utan man behöver även ett smidigt och praktiskt hemmakontor. Man behöver en bra och ergonomisk stol, ett skrivbord som man kan sitta vid i timmar i sträck och även andra små prylar som häften, pennor, skrivmaskin etc. Man behöver även dessa saker om man har ett kontor där det till och med kanske finns anställda som behöver produkter för att sköta sitt arbete. Men som så mycket nuförtiden så kan man även införskaffa sina nya kontorsmaterial online, man behöver endast lägga en simpel beställning och sedan hämta ut de nya produkterna. Det finns olika företaget som säljer kontorsmaterial, både i fysiska butiker och online, och en butik som finns i Sverige är SwedOffice.

  Men ska man direkt gå in på en hemsida och göra en beställning, fast man kanske aldrig har hört om den? Eller ska man helt undvika att köpa produkter därifrån? Nej det behöver man inte göra, men en sak man kan göra innan man handlar hos en ny försäljare är att läsa andra personers recensioner om företaget i fråga.

  Information om företaget SwedOffice

  SwedOffice är ett företag som säljer kontorsprodukter online. Företaget grundades och lanserades i Stockholm och levererar sina produkter runt om i hela Sverige. Förtegets affärsidé är att erbjuda produkter som tex kopieringspapper, pennor, ritmaterial etc till företag, privatpersoner och olika organisationer. SwedOffice är ett e-handelsföretag som ägs av bland annat Verdane Captial som i sin tur även äger andra e-handelsföretag i Sverige.

  Vad kan man hitta i SwedOffice sortiment?

  Inne på SwedOffice hemsida kan man gå igenom olika kategorier som tex datortillbehör, städ och hygien, väskor, block och papper, sortering och förvaring mm. Men om man vet vad man är ute efter kan man använda sig av sökfunktionen. På hemsidans första sida kan man se vilka produkter som är de populäraste och vilka som har sålt bäst, samt att man kan se vilka produkter som är helt nya i sortimentet.

  När man gör en beställning på hemsidan så kan man välja mellan att betala köpet på faktura eller direkt kortbetalning. Om man väljer att betala köpet på faktura kommer den att medfölja med själva paketet. Om man är privatperson och väljer att göra en beställning via SwedOffice kan man välja att göra betalningen via Klarna. Leveranstiden för de allra flesta produkter är 1–2 arbetsdagar och det är fri frakt om man gör en beställning som överstiger 595 kr. Om beställningen är mindre än 595 kr kommer man få betala en fraktavgift på 74 kr.

  Hur kan kundtjänsten nås hos SwedOffice?

  Man kan komma i kontakt med företagets kundtjänst antingen via e-post eller telefon. Men innan man kontaktar företaget och ställer sin fråga kan man läsa igenom de oftast ställda frågorna som finns på hemsidan, chansen är stor att man kommer hitta svaret på sin fråga redan där.

  Har du införskaffat kontorsmaterial från SwedOffice någon gång? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget.

  Tips för hemmakontor.

  Swedoffice
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Rekommenderas!

  Snabb leverans, bra priser trots mindre kvantiteter. Och snabb mejlkontakt med kundservice.
  Supernöjd - kommer att handla här igen!

  Av: Carina Larsson J12-08-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  10
  rating

  Skriv din egen recension om Swedoffice

  Din recension

  FAQ

  Är Swedoffice ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Swedoffice. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Swedoffice?

  Swedoffice är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Swedoffices webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.