OmdömesStalle

  Recensioner StylingAgenten

  Smink, och skönhetsprodukter är ett väldigt stort intresse för många människor, både unga och äldre. Med smink kan man få vara kreativ, man kan uttrycka sig med olika färger samt att man även kan lära ut till andra. Många jobbar med smink, och har ett väldigt stort intresse för det medans andra stiger upp på morgnarna och sminkar sig som de har gjort under flera års tid redan. Men oberoende på vilken grad intresset för smink och skönhet är så måste man hitta en plats där man kan införskaffa sig sina produkter. En sak man kan göra är att gå till en fysisk butik och kolla runt, men om man vill så kan man underlätta shoppandet genom att handla produkterna online. Genom att handla online kan man i lugn och ro sitta hemma i soffan och upptäcka ett stort online sortiment, och sedan beställa och hämta ut paketet inom några arbetsdagar. Ett företag som är verksamma i Sverige bland annat är StylingAgenten.

  Hur långa är leveranstiderna hos StylingAgenten och är betalningarna säkra? Hur mycket kommer frakten att kosta hit som jag bor och vad ska jag ta mig till om jag inte känner mig nöjd med en produkt? Det är frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner och se vad de tyckte och tänkte om företaget i fråga.

  Mer om StylingAgenten

  StylingAgenten är en nätbutik och ett företag som har funnits på online marknaden i Sverige sedan 2007. Företaget fungerar som en återförsäljare av skönhetsprodukter vilket betyder att de köper in produkter av tillverkare som de sedan säljer på sin hemsida. I dag har företaget inte någon fysisk butik utan de är verksamma online via sin nätbutik.

  Detroit: Become Human [PS4] #09 Lets Play med Smutsen

  Vad erbjuder StylingAgenten sina kunder?

  Produktkategorier som finns inne på förtagets hemsida är tex: hudvård, parfym, smink, hår och styling med flera. Sökfunktion finns även tillgänglig för kunderna att använda för att söka bland alla produkter som finns i sortimentet. Betalningarna som sker via hemsidan körs via Klarna Checkout vilket betyder att kunderna kan välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller på faktura. Den vanliga leveranstiden från och med att företaget har tagit emot kunden beställning är mellan 1 – 3 arbetsdagar. på beställningar som är under 499 kr gäller en fraktavgift på 28 kr, annars gäller fri frakt.

  Hur kan kundtjänsten hos StylingAgenten nås?

  Företagets kundtjänst kan nås antingen via e-post eller på telefon. Inne på företagets hemsida finns det information samt villkor om tex leveranser, betalningar, returer samt reklamationer. Skulle möjlig tvist eller reklamation uppstå ska kunden i första hand kontakta kundtjänsten hos StylingAgenten för att sedan gå vidare med ärendet. Kunder hos företaget har 2 års reklamationsrätt på produkterna.

  Har du varit kund hos StylingAgenten? Om du har det kan du skriva en egen recension vad du tyckte och tänkte om tex kvaliteten på deras produkter, hur kundtjänsten fungerade om du var tvungen att vara i kontakt med dem samt hur returerna fungerade ifall du har gjort en sån. Skriv din egen recension på omdomesstalle.se.


  Sminktips för nybörjare.

  StylingAgenten
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om StylingAgenten

  Din recension

  FAQ

  Är StylingAgenten ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om StylingAgenten. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder StylingAgenten?

  StylingAgenten är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van StylingAgenten gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.