OmdömesStalle

  Recensioner Stick

  Bor man eller har bott i ett egnahemshus så vet man att det är otroligt mycket jobb, inte bara inne i huset utan även på gården. Man måste på sommaren klippa gräset, på hösten kratta löv och på vintern är man tvungen att skotta snö. Men eftersom det finns så mycket olika saker som man är tvungen att göra så finns det även produkter för att kunderlätta allt arbete. Det finns tex robotgräsklippare, snöslunga och liknande produkter. Man kan hitta dessa produkter både online och i fysiska butiker, och det kan vara smidigt att köpa dessa produkter online eftersom man då slipper anpassa sig till öppettider och man kan vara hemma då man shoppar. Stick är en nätbutik som säljer produkter för att få bort olika skadedjur.

  Genom att läsa andra personers recensioner om företag som tex Stick kan man finna svaret på många knepiga frågor som man inte annars skulle fått besvarad utan någon egen erfarenhet. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner om man har några tankar eller åsikter om ett företag, eftersom det kan hjälpa personer i framtiden.

  Information om företaget Stick

  Företaget Stick är grundat och lanserat i Sverige men de har även olika systerbutiker i Finland, Norge, Danmark och Nederländerna. Företagets huvudkontor ligger i Stockholm där de även har sitt säte. Stick driver inte någon fysisk butik utan e-handel och de har ett lager som ligger i Norrköping. Företaget erbjuder olika produkter men de har även olika guider, identifiering av skadedjur samt en blogg.

  Här ser du hur du använder ShopUSAs fraktservice

  Vad erbjuds hos Stick?

  Inne på företagets hemsida är produkterna uppdelade i olika skadedjurs-kategorier, som tex silverfisk, mus, mal, snigel, råtta med flera. Kunderna kan även använda sökfunktionen som finns inne på företagets hemsida för att hitta de produkter de är ute efter. Då kunderna gör beställningar via hemsidan så kommer fraktavgiften att variera beroende på vikten och volymen på produkten som kunden väljer att beställa. Den normala leveranstiden är mellan 1–3 dagar från och med att beställningen har gjorts, och beställningarna skickas med antingen Postnord, Schenker, DHL eller Budbee. Kunden har även möjligheten att få sitt paket levererat hem till sin dörr, men då gäller andra avgifter. Från och med att kunden har tagit emot sin produkt har de 14 dagar på sig att göra en retur vid behov.

  Nå kundtjänsten hos Stick

  Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du någon erfarenhet av Stick? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Vad man kan använda mot skadedjur på växter.

  Stick
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  3.6
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  8
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Sämsta tänkbara service

  Sämsta tänkbara service, jag har inte fått mina produkter pga slarv från distributören, Stick hävdar i stort sett att jag får skylla mig själv eftersom jag beställer på postorder, jag försökte häva köpet men det gick inte. Tråkigt att det inte går att nå företaget på telefon.

  Av: Björn Norling07-07-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  3.5
  rating

  Skriv din egen recension om Stick

  Din recension

  FAQ

  Är Stick ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Stick. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 3.6/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Stick?

  Stick är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Stick gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.