OmdömesStalle

  Recensioner Startselect

  Tillfällen då man ska ge bort någon sorts present sker många gånger under ett år. Det är födelsedagar, jular, studenter fars- och morsdagar. Ofta är det så att man känner personen väl och man kommer på en bra present till den personen. Men det kan även väldigt ofta vara så att man inte känner personen så väl och man har ingen aning om vad man ska ge bort eller vad den personen tycker om att göra. En sak som är ganska vanligt att man gör är att man ger bort pengar, men det kan ibland kännas lite tråkigt att få pengar. En sak man även kan göra är att fråga vänner och bekanta om tips om vad man ska ge bort. Men om man känner igen sig i denna situation och man har absolut ingen aning vad man ska ge bort till någon så är det nästan alltid ett säkert kort att ge bort ett presentkort. Man kan så gott som hitta alla produkter man kan tänka sig på nätet, och det finns även nätbutiker som har valt att specialisera sig på att sälja presentkort. Ett av dessa företag är Startselect.

  Det är alltid bra att skriva recensioner om företag om man har någon erfarenhet av dem, oberoende om det är en positiv eller en negativ händelse. I recensioner kan man besvara och få svar på många knepiga frågor och därför är det bra att skriva och läsa recensioner.

  Mer information om Startselect

  Företaget är grundat och lanserat under 2009 i Nederländerna och då började de genast med att sälja digitala spel och även presentkort. De som jobbar på företaget är personer som själva tycker om att spela och har därför valt att erbjuda sina kunder presentkort som har med spel att göra. Startselect är verksamma i många olika länder i Europa och de är även i dagsläget Europas största återförsäljare av mobil- och spelkredit, presentkort samt prenumerationer och digitala spel.

  Startselect How to: Redeem a PlayStation Code on PS4 and on PlayStation.com

  Vad erbjuder Startselect sina kunder

  Hos Startselect kan man köpa presentkort till ett flertal olika konsoler och program som tex Nintendo, PlayStation, Blizzard, app store och Itunes etc. Att göra ett inköp på hemsidan och att få sitt presentkort till e-posten tar endast några minuter och sedan kan man ge bort det eller använda det själv. De olika betalningsmetoderna som erbjuds på hemsidan är Swish, Paypal och kreditkort. Inne på företagets hemsida finns mer information hur man sedan ska aktivera sitt nya spel om man har fått ett presentkort.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Startselect?

  Inne på hemsidan finns de oftast ställda frågorna besvarade, så om man går in där och läser är chansen stor att man hittar svaret på sin fråga om man undrar över något. Om man skulle vilja komma i kontakt med kundtjänsten kan man antingen göra det genom att skicka e-post, ringa dem på telefon eller så kan man chatta med dem direkt inne på hemsidan.

  Har du några tankar eller åsikter om Startselect? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget.


  Startselect.

  Startselect
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  2
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Varning blufföretag

  Varning blufföretag

  Varning blufföretag. Min son betalade med swish 750 kr för ett x-box presentkort. Ingen kod kom. De ville han skulle skicka bild på sin legitimation för att han skulle få koden. Riktigt usel kundservice ingen telefon ingen mail man kan se.

  Av: Dan Robert Marcus Jongenburger24-11-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Startselect

  Din recension

  FAQ

  Är Startselect ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Startselect. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Startselect?

  Startselect är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Startselect gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.