OmdömesStalle

  Recensioner Spreadshirt

  Med färger, former och modeller på sina kläder har man möjligheten att visa sin kreativitet och sin helt egna stil. Man kan välja hur mycket eller lite man vill visa ut av sin kropp dagligen, men inte bara det utan man kan uttrycka hela känslor genom sina kläder och sin utvalda stil. Vissa personer gillar inte alls att upptäcka nya kläder och stilar vilket är helt okej. Men under de senaste åren har folk runt om blivit allt mer modiga och man vågar gå emot normen och inte se ut som alla andra i staden. Kläder och plagg finns det hur mycket som helst av, även butiker som säljer kläder finns det ofantliga mängder av. Så det kan vara svårt att veta vart man ska vända sig och shoppa, online eller i fysiska butiker? Spreadshirt är en hemsida som erbjuder en tjänst där man kan designa sina egna kläder.

  Är produkterna värda sitt pris hos Spreadshirt? Hur ska jag ta mig till om jag vill lämna in en reklamation eller känner mig missnöjd över någon produkt Spreadshirt? Hur fungerar egentligen produkter som företaget säljer? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit.

  Mer information om företaget Spreadshirt

  Under 2002 grundades och lanserades företaget Spreadshirt i Leipzig och idag är det cirka 750 personer som arbetar på företaget. Spreadshirt har en årlig omsättning på cirka 110 miljoner euro och de har över 5,5 miljoner tryckta produkter. Företaget är verksamma i flera länder runt om i världen.

  Detroit: Become Human [PS4] #11 Lets Play med Smutsen

  Vad erbjuder Spreadshirt sina kunder?

  Det finns olika produktkategorier inne på företagets hemsida som tex: herrar, damer, för barn, skjortor, accessoarer och så vidare. En sökfunktion finns även och där är det möjligt att söka både bland produkter men även bland motiv. DHL och Postnord är de två företag som levererar kundernas paket och inne på hemsidan kan kunderna se den uppskattade leveranstiden på produkterna. Det finns även tre olika leveransalternativ vilka är: Standard, Premium och Expredd. När det kommer till betalningen så kan kunderna antingen välja mellan att betala med bank/kreditkort, via Paypal eller direkt via banköverföring. Från och med beställningsdatumet då kunden gör sin beställning så kan hen inom 30 dagar returnera någon produkt.

  Hur kundtjänsten hos Spreadshirt kan nås

  Skulle det vara så att kunderna undrar över något så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos Spreadshirt genom att skicka e-post eller ringa till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till order nummern om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du gjort något inköp hos Spreadshirt? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten var till hjälp för dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Olika modetips.

  Spreadshirt
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Spreadshirt

  Din recension

  FAQ

  Är Spreadshirt ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Spreadshirt. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Spreadshirt?

  Spreadshirt är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Spreadshirt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.