OmdömesStalle

  Recensioner Sportgymbutiken

  Att träna

  och att röra på kroppen är något utav det viktigaste som finns. Att röra på sig är inte endast bra för kroppen och för musklerna utan det är otroligt hälsosamt för både hjärta och hjärna. När det handlar om att röra på sig betyder det inte att man måste spendera flera timmar i veckan i ett gym. Det kan helt enkelt betyda att man kan gå en lång promenad någon gång i veckan, man kan välja att cykla till jobbet istället för att ta bilen eller så kan man kanske skaffa sig en hobby som till exempel en lagsport. Träning behöver inte ta över hela livet för dem som inte vill det, men träning borde ändå vara en del av allas liv på något sätt. Att hitta motivationen kan vara svårt, vissa personer väljer då att kolla på inspirerande videon, andra inspireras av andra människor på gymmet och vissa kanske inspireras av att shoppa gym relaterade produkter. Det finns olika företag som erbjuder produkter inom styrketräning, hälsa och fritid, kampsport och så vidare. Men ett av dessa företag är Sportgymbutiken.

  Frakten, hur fungerar den om man köper en stor produkt hos Sportgymbutiken? Eventuell retur eller till och med reklamation vart ska man vända sig? det är bara några av alla frågor man kan få svaret på genom att läsa andra personers recensioner

  Mer information om Sportgymbutiken

  Företaget har funnits på den svenska marknaden i mer än 20 år och det är verksamma på deras hemsida online, men de driver även en fysisk butik som ligger i Skövde i Sverige. Vid företagets start år 2000 fungerade det som en webbshop som sålde till kosttillskott och andra hemma träningsutrustningar och så vidare. Tre år efter företagets start öppnade det sin fysiska butik. Företaget importerar produkter från olika länder runt om i världen och det erbjuder produkter till privatpersoner, företag, föreningar samt gym och liknande.

  Vad erbjuder Sportgymbutiken sina kunder?

  På företagets hemsida finns olika produktkategorier som i sig har flera underkategorier som kunderna kan kolla igenom. Alla priser som finns på hemsidan går att växla beroende på om man vill se dem inklusive eller exklusive moms, samt att valutan går att ändra. Om kunder gör beställningar på hemsidan som överstiger ner en 799 kronor inom Sverige, så kommer hen inte att behöva betala någon fraktkostnad. I annat fall kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 69 kronor som är inklusive moms, inom Sverige. Frakt avgifter kommer att variera om man beställer produkter till något annat land.

  Hur kan kundtjänsten hos Sportgymbutiken nås?

  Kundtjänsten hos företaget kan nås genom antingen är post eller via telefon, samt att det är oftast ställda frågorna finns besvarade inne på företagets hemsida. Där i finns frågor besvarade som till exempel frakt och leverans samt retur och reklamation. Är kunden i behov av att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten för att kunna gå vidare med sitt ärende.

  Har du några erfarenheter, tankar eller åsikter om företaget Sportgymbutiken? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte och tänkte om dem.


  Träningstips.

  Året 2016 | Komplett Youtube

  Sportgymbutiken
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Sportgymbutiken

  Din recension

  FAQ

  Är Sportgymbutiken ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Sportgymbutiken. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Sportgymbutiken?

  Sportgymbutiken är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sportgymbutiken gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.