OmdömesStalle

  Recensioner Size?

  I dagsläget kan man hitta allt vad man än kan tänka sig online, det har ingen skillnad vad det än handlar om för produkter. Är man ute efter ny inredning eller prylar till hemmet, den stora mat handlingen till helgen eller om man behöver utöka sin garderob med nya produkter så kan man hitta det online. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkt eller produktkategori medans andra nätbutiker vill ha ett så stort sortiment som möjligt för att få så många kunder som möjligt. En sak som är väldigt populär att handla online är kläder. Det är smidigt att handla kläder online och eftersom det är så populärt så går returerna väldigt smidigt nuförtiden. Det finns många olika närbutiker att välja mellan, vissa erbjuder kläder till alla medans andra kanske har valt att rikta in sig på kläder till barn. Ett företag som är verksamt online är Size? Och de erbjuder sina kunder kläder, smycken och skor online

  Det är alltid bra att skriva recensioner om man tex har någon erfarenhet av företag som tex Size? I recensioner kan man få svaret på många knepiga frågor som tex: är betalningsmetoderna säkra hos företaget? Är produkterna värda sitt pris och kommer de att hålla eller går de sönder?

  Mer information om Size?

  Size? Är ett företag som är verksamma i flera olika länder runt om i Europa och de erbjuder sina kunder kläder, skor och andra accessoarer via deras nätbutik. Företaget och verksamheten Size? driver inte endast en närbutik utan de har även fysiska butiker runt om i Europa. Inne på företagets hemsida kan man kolla ifall de har någon fysisk butik nära dig.

  Does size matter? l 100 PERCENT REAL

  Vad erbjuder Size? Sina kunder?

  Företaget erbjuder både produkter till kvinnor och män och inne på hemsidan kan man kolla igenom olika produktkategorier för att hitta de produkterna man är intresserad av. Size? har ett sortiment där det ingår produkter från välkända märken men även produkter från mindre kända märken, det finns även olika prisklasser inne på hemsidan. När man gör en beställning via hemsidan så kommer den normala leveranstiden att vara mellan 5 – 10 dagar och man kan spåra paketet medans det är på väg för att se var det är. Om man gör en beställning som överstiger 799 kr kommer det inte att tillkomma någon fraktkostnad. I annat fall kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 49 kr. skulle man få hem en produkt och sedan känna sig missnöjd över den så har man upp till 28 dagar på sig att göra en retur från och med att man har tagit emot sitt paket.

  Size? har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få information om erbjudanden och kampanjer.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Size?

  Skulle man vilja komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget så kan man antingen välja att göra det genom att skicka e-post till dem eller så kan man fylla i ett kontaktformulär som finns inne på hemsidan.

  Har du någon erfarenhet av Size? om du har det kan du skriva en egen recension om företaget.


  Size?

  Size?
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  2
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  bedrägeri??

  beställde och betalade den 22 januari, får inga skor, upprepade mail till Size, men inga svar. Köp inte av detta företag, du blir bara lurad

  Av: Christel Johansson23-02-2021
  Nazar23-02-2021

  jag hade beställt från dem men jag fick inte fram min proukt , jag har lagt tid och energi på att skriva till men dem svara aldrig , nu måste jag tyvärr lägga mer tid så lösa det problemet och den tiden som jag lagt/lägga kostar 10 dubbel än det som beställde . aldrig mer

  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Size?

  Din recension

  FAQ

  Är Size? ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Size?. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Size??

  Size? är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Size? gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.