OmdömesStalle

  Recensioner Shirtstore

  Coola t-shirts, och andra plagg är något som verkligen kan pigga upp en hel outfit och gör den liksom hel. Många personer har i dagsläget ett stort intresse av att prova på olika stilar och plagg för att hitta sin egen stil och något som man tycker om att ha på sig. När det kommer till att handla kläder så tycker många om att gå omkring i fysiska butiker eftersom de då verkligen får känna på alla material samt att de kan prova alla produkter på. Men inte alla har tiden eller möjligheten att åka till fysiska butiker så ofta. Så då väljer många att handla kläder online; köpa dem, få hem dem och prova dem och sedan se om d vill behålla dem eller inte. Det finns många olika företag och nätbutiker som erbjuder sina kunder kläder online. Och ett av dessa företag är Shirtstore.

  Hur kommer kläderna att sitta om jag väljer att handla hos Shirtstore? Om jag i misstag har beställt fel storlek, kommer jag enkelt att kunna lämna tillbaka produkten då? Hur ska jag ta mig till om jag får hem en söndrig produkt? Det är frågor man kan finna svaren på genom att läsa recensioner skrivna av personer som redan har erfarenhet av företaget i fråga.

  Information om Shirtstore

  Företaget har funnits sedan 2003 och de levererar sina produkter inom Sverige, Finland, Norge, Danmark, Polen samt att de har en hemsida för kunder i övriga Europa. Företagets huvudkontor, lager samt produktion ligger i Trelleborg och sedan företagets start har de sålt över 1,5 miljoner produkter. Under 2010 vann företaget priser ”årets design” och under 2011 vann företaget ”årets e-butik”.

  Bring Research - Julhandel på nätet

  Vad erbjuder Shirtstore sina kunder?

  Inne på företagets hemsida har kunder möjligheten att kolla igenom olika produktkategorier, det finns både produkter för kvinnor och män i företagets sortiment. I priserna som kan ses inne på hemsidan är det moms inkluderat, och när det kommer till betalningen så kan kunderna välja mellan att betala med kortbetalning, internetbetalning via hemsidan eller på faktura. Den vanliga leveranstiden då kunden gör en beställning är 2 till 4 dagar, men det kan ta upp till 10 dagar om det görs mycket beställningar under en högsäsong. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en retur kan hen göra det inom 30 dagar efter mottagandet av produkten.

  Har du handlat hos Shirestore?

  Kunderna kan komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att läsa igenom svaren till de oftast ställda frågorna, där finns det svar som handlar om tex frakt, storlekar, leveranser samt returer och reklamationer. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan hen börja med att kontakta kundtjänsten, för att sedan gå vidare med ärendet.

  Har du handlat hos Shirtstore? Om ja, skriv då gärna en egen recension och berätta vad du tyckte om kvaliteten på produkterna, om storlekarna påminner om andra märken och liknanden produkter samt hur kundtjänsten var om du var tvungen att kontakta dem.


  Olika klädtips.

  Shirtstore
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Shirtstore

  Din recension

  FAQ

  Är Shirtstore ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Shirtstore. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Shirtstore?

  Shirtstore är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Shirtstore gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.