OmdömesStälle

  Recensioner Resväskor

  Att resa

  är något som är väldigt populärt, och oberoende om det handlar om att reda med båt, flyg, bil eller vad som helst så krävs det en sak. Och den ena saken är en resväska som håller ihop, som är rymlig och som man även kan ha i flera år utan att behöva byta ut den hela tiden. Är man i behovet av en ny resväska så kan man såklart åka till en fysisk affär, kolla utbudet och efter det kanske köpa en väska, som man kanske ibland även endast är halv nöjd med. Men man kan även köpa resväskor online. Online och i olika nätbutiker är utbudet väldigt stort, och man kan i lugn och ro sitta och välja och vraka mellan olika väskor och tillbehör. En nätbutik som säljer resväskor i Sverige är Resväskor.

  Är väskorna hos Resväskor av bra kvalitet? Kommer de att hålla ihop under hela resan eller kommer man vara tvungen att köpa en ny under resans gång? Hur fungerar returerna om man inte var nöjd med väskan? Det är saker som är svåra att veta på förhand, men man kan få svar på dessa frågor genom att läsa andra personers erfarenheter i form av recensioner.

  Mer info om Resväskor

  Resväskor är ett svenskt e-handelsföretag som grundades med ambitionen att bli det ledande företaget i Sverige som förmedlar resväskor. Resväskor säljer olika modeller, färger och storlekar på sina väskor. Resväskor har även en enskild sajt för sina finska kunder som går under namnet matkalaukut.fi. Den svenska sidan Resväskor har ett sortiment där det ingår nästan 1 600 produkter.

  Vad kan man hitta i sortimentet hos Resväskor?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex kabinväska, ryggsäck, weekendväska etc. Men om man vet exakt vad det är man är ute efter kan man använda sig av sökfunktionen för att hitta. På företagets hemsida säljs det väskor av kända varumärken, men även av mindre kända varumärken som kanske är lite snällare för plånboken.

  När man gör en beställning på hemsidan kan man välja om man vill ha väskan levererad direkt hem till dörren eller till det närmaste postombudet. Resväskor erbjuder snabba leveranser och frakten är även gratis. Leveranstiden på väskorna hos Resväskor är 1–2 arbetsdagar. Företaget erbjuder sina kunder prisgaranti. Vilket innebär att om man hittar samma väska hos någon annan butik och den säljs för ett billigare pris så kan man kontakta Resväskor och sedan få mellanskillnaden betald.

  Hur kan man kontakta kundtjänsten hos Resväskor?

  Resväskor har en flik på sin hemsida med namnet ”vanliga frågor”, där finns det oftast ställda frågorna besvarade så om man undrar över något kan man gå in där och läsa och se om man hittar svaret på sin fråga. Hittar man inte svaret på sin fråga kan man komma i kontakt med företagets kundtjänst antingen via telefon eller e-post.

  Har du införskaffat en väska hos Resväskor någonsin? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om dem.

  Resväskor.

  Resväskor
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Resväskor

  Din recension

  FAQ

  Är Resväskor ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Resväskor. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Resväskor?

  Resväskor är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft, Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Resväskors webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.