OmdömesStalle

  Recensioner Rains

  Det finns ett problem som man ofta upplever när man ska ta sig från punkt A till punkt B. Samma problem kan också uppstå om man befinner sig på en utomhus festival. Detta problem är inget mer än regn. Regnar det så regnar det. Ännu kan man iallafall inte göra något åt det fenomenet så det är bara att gå med passande klädsel, eller att ha reservkläder med överallt. Det finns såklart regnrockar, regnbyxor och gummistövlar, dock är de ju inte så passande till alla evenemang. Varför ska det vara så svårt att hitta snygga vattentäta kläder? Det finns ju så många andra vattentäta produkter som används dagligen, till exempel mobiltelefoner.

  Men dagens regnkläder är inte alls lika fula och helt beroende av gummi som förr i tiden. Det är en av orsakerna att det har blivit mer populärt att gå med regnkläder, iallafall i Sverige och de andra nordiska länderna. Orsaken till detta kan vara på grund av att klimatet i Norden är kraftigt varierande. Till exempel; på morgonen är det full sol med inte ett moln, men när eftermiddagen närmar sig börjar det regna slask. På grund av detta kan det vara enklast att gå med regnrock, som nu inte ser dålig ut. Ett företag som helt unnar sig åt moderna regnkläder är företaget Rains.

  Mer information om Rains

  Rains är ett företag som står för att regnkläder inte ska behöva ha en kompromiss gällande design, också gällande accessoarer och väskor. Huvudkontor i Danmark och grundat år 2016 så finns även Rains butiker i andra länder, till exempel i Frankrike, USA, och England. Rains satsar på hållbar framtid, och därför är deras produkter lika hållbara, då blir det mindre slit och släng. De har också uteslutit vissa material och medel som kan störa bland annat hormon i kroppen.

  Rainwear SS15

  Vad erbjuder Rains?

  Regnkläder som inte gör en kompromiss gällande design och trend för både män och kvinnor. På Rains nätbutik kan man söka enligt kategori, rockar, byxor, väskor och accessoarer. Känner man sig säker så kan man också göra en manuell sökning på en produkt om man trycker på förstoringsglaset uppe i högra hörnet.

  Produkter från Rains nätbutik har en timer som räknar under produkten, varför? Jo, om man beställer produkten innan denna timer har nått sitt slut skickar de iväg produkten nästa arbetsdag. Är man inte nöjd med produkten från Rains så har man alltid en 30 dagars returneringsperiod från kvittot på köpet. Produkter beställda via Rains Edit går inte att returnera på grund av att dessa produkter är beställda enligt unik design.

  Hur får jag kontakt med Rains?

  Om man har frågor till Rains så lönar det sig att först läsa ”FAQ” (frequently asked questions). Chansen att man hittar sitt svar där är stor. Om man inte hittade sitt svar där så kan man kontakta företaget via email eller telefon.

  Genom att skriva en recension så hjälper man andra. När allting blir mer nätbaserat så blir mun till mun ordet mindre. Därför är det viktigt att sätta ner lite extra tid på att skriva recensioner. Om man vill att ett företag ska få synas så hjälper recensioner, men också vice versa. Det finns en regel man måste följa när man skriver en recension, och det är att recensionen ska vara äkta.


  Rains
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Rains

  Din recension

  FAQ

  Är Rains ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Rains. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Rains?

  Rains är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Rains gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.