OmdömesStalle

  Recensioner Presenteriet

  Under hela året dyker det ofta upp tillfällen då man ger bort någon slags present till någon annan. Det handlar om födelsedagar, jul, studenter etc. Man hamnar även ofta i en situation där man inte vet vad man ska ge bort till en speciell person. Det kan ofta vara så att man inte känner den personen så väl, man kanske inte träffas så ofta eller så vill man helt enkelt ge bort något speciellt och kanske inte alltid någon fysisk sak. Men ofta kan det även vara så att man känner personen väl men ändå inte vet vad man ska ge bort, eftersom det känns som att den personen redan har allting. Men i det fallet så finns det nätbutiker som har ett sortiment som består av olika typer av presenter. Presenteriet är en av dessa nätbutiker som erbjuder presenter.

  Kommer produkterna att vara värda sitt pris om man väljer att handla hos Presenteriet? Hur går det om man vill lämna tillbaka sitt inköp eller om man vill byta en produkt mot någon annan? Det är frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner om företaget i fråga.

  Mer info om företaget Presenteriet

  Under 2009 lanserades och grundades e-handelsbutiken Presenteriet på den svenska marknaden. I dag driver företaget inte någon fysisk butik utan är verksamma online via sin hemsida. De personer som grundade Presenteriet är även de personer som står bakom nätbutikerna Nalleriet.se som säljer nallar samt Doppresenter.se som säljer olika typer av doppresenter.

  Jättarna i Sverige och i Bibeln BOKEN ÄR UTE NU!!!

  Vad erbjuder Presenteriet sina kunder?

  De olika produktkategorierna som finns inne på företagets hemsida är tex presenttips, inredning, gott, fritid och så vidare. Samt att under varje produktkategori finns det ett flertal olika underkategorier. Kunderna har även möjligheten att använda sig av sökfunktionen på hemsidan eller filtrera för att se produkter från endast ett specifikt varumärke. Priserna som är synliga inne på hemsidan är skrivna i svenska kronor och är inklusive moms. Då kunderna gör en beställning på hemsidan så är den vanliga leveranstiden 2 – 6 arbetsdagar och kunden kan välja om hen vill ha sitt paket till ett ombud eller direkt hem, beroende på fraktalternativen så varierar kostnaderna. Från och med att kunden har mottagit sitt paket har hen 14 dagar på sig att göra en retur vid behov.

  Hur kan kundtjänsten hos Presenteriet nås?

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom de oftast ställda frågorna, chansen är stor att kunden då kommer hitta svaret på sin fråga. Skulle kunden vilja kontakta kundtjänsten eller om man inte hittade svaret på sin fråga så kan hen göra det genom att genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post.

  Har du köpt något från Presenteriet någon gång? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Hur man kan skapa egna presenter.

  Presenteriet
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  2
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Ta inte faktura!

  Valde att ta mitt köp på faktura men fick den direkt från något inkassobolag. Så betalade det dubbla.

  Av: Joakim17-06-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Presenteriet

  Din recension

  FAQ

  Är Presenteriet ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Presenteriet. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Presenteriet?

  Presenteriet är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Presentbutiker. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Presenteriet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.