OmdömesStalle

  Recensioner PatPat

  E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. En sak som väldigt många personer väljer att handla online är alla produkter man kan tänka sig till sina barn. Man kan köpa alla nödvändigheter online som tex säng, barnvagn, bilstol och så vidare. Men online finns det även ett väldigt stort utbud av barnkläder, och PatPat är ett av de företag som erbjuder just det.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex PatPat? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer information om PatPat

  Albert Wang och Ken Gao är de två personerna som under 2014 grundade och lanserade företaget PatPat. PatPat har idag inte någon fysisk butik utan de är verksamma online via sin hemsida. De har även lanserat en app som gör det möjligt att shoppa direkt via den antingen via mobilen eller surfplattan.

  Första pris i lägsta pris på willys.se!

  Det som PatPat erbjuder sina kunder

  PatPat erbjuder kläder till nyfödda barn, småbarn och även äldre barn. Inne i företagets nätbutik finns det olika kategorier med flera underkategorier, samt att det finns en sökfunktion som kunderna kan använda sig av för att söka bland alla produkter i sortimentet. De som använder hemsidan har möjligheten att själv välja språk och även valuta på priserna. Om kunder inom Sverige väljer att handla för 29,74€ eller mer så behöver de inte betala någon fraktkostnad. I annat fall läggs det till en fraktkostnad på 4,16€ på varje beställning. Den normala leveranstiden är mellan 12 - 22 arbetsdagar, men det finns expressleverans som alternativ.

  Hur kunderna kan kontakta PatPat

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare. Inne på företagets hemsida kan kunderna ta del av en ”FAQ” där svaren till de oftast ställda frågorna finns.

  Har du handlat barnkläder via PatPat? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om priserna som företaget erbjuder, om kundtjänsten var till hjälp och annan information som du vill tillägga.


  Tips på barnkläder.

  PatPat
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (2)

  8
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  9
  Tjänst
  rating
  7
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  6

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Bra på pengarna

  Mycket bra 😀😀

  Av: Animesh Halder 28-06-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  10
  rating

  Fick aldrig några kläder…

  Beställde kläder till hela familjen för ca 1 år sedan. Betalade ca 1200kr och pengarna drogs men det kom aldrig något paket. Har försökt mailat massvis med gånger men aldrig fått något svar. Såå otroligt dåligt. Kommer aldrig beställa därifrån igen! Rekommenderar tyvärr inte…

  Av: Agnes Witek25-05-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  6
  rating

  Skriv din egen recension om PatPat

  Din recension

  FAQ

  Är PatPat ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om PatPat. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 8/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder PatPat?

  PatPat är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Barn & Baby. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van PatPat gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.