OmdömesStalle

  Recensioner Parfym

  Hudvård, hårvård, smink och parfymer är något som vi nästan alla använder dagligen. Men var ska man egentligen köpa alla dessa produkter? Ska man gå till en fysisk butik och köa för att sedan upptäcka att ens favoritparfym är slut eller ska man gå in på vilken som helst hemsida där priserna kanske är helt överdrivna? Nej, det man ska göra är att gå in på hemsidan Parfym.se, det är ett företag som erbjuder produkter inom hud- och hårvård, parfymer och smink där det alltid ingår prisgaranti och snabba leveranser.

  Om Parfym

  Hela företagets historia började under 2005 av en kille som ville röra om i skönhetsbranschen genom att börja erbjuda produkter helt online. Han gjorde detta för att erbjuda produkter till mer rimliga priser, fast samtidigt behålla kvaliteten och inspirationen. Det gick bra för företaget redan från starten och det bara växte och växte, idag är Parfym.se en av norra Europas största skönhetsdestinationer där du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra priser. Sortimentet på hemsidan består av över 200 fina märken och alla produkter är såklart alltid 100 procent äkta. I dagsläget har företaget verksamhet i både Sverige och Finland men de planerar att lansera i fler länder i Norden och Eu inom kort.

  Parfym.se

  Vad erbjuder Parfym?

  Företaget har en tydlig och lättnavigerad hemsida där du smidigt kommer att hitta vad du är ute efter, du kan antingen kolla igenom topplistorna för att se vad alla andra gillar men du kan även enkelt hoppa mellan de olika kategorierna. Du kommer att hitta produkter från mer lyxiga och dyra märken men du hittar även produkter från mer budgetvänliga märken. Om du är intresserad av skönhetsprodukter ska du inte glömma att prenumerera på Parfym.se´s nyhetsbrev för att ta del av erbjudanden och nyheter.

  Oberoende vad du bestämmer dig för att köpa kommer det alltid att ingå en ärlig prisgaranti upp till 10 dagar efter ditt köp, detta är så att du vet att du kommer att hitta marknadens bästa pris hos Parfym. När det gäller betalning kan du göra den på olika sätt, du kan välja mellan kort, faktura, delbetalning eller direktbetalning. I dagsläget levererar den svenska sidan Parfym.se endast inom Sverige men leveranstiderna är alltid väldigt snabba, 1 – 3 arbetsdagar. Fraktavgiften kan variera lite beroende på storleken av paketet eller var du bor men fraktavgiften ligger normalt på 29 kronor.

  Reklamationer, tips och kontakta Parfym

  Det första du ska göra om du har några frågor eller funderingar till företaget är att gå in på deras hemsida för att läsa igenom de oftast ställda frågorna, chansen är väldigt stor att du kommer att hitta svaret på din fråga där. Om det skulle vara så att du inte hittar svaret eller behöver hjälp med något annat kan du såklart alltid kontakta företaget, du kan kontakta dem via e-post och då kommer du alltid att få svar inom 24 timmar på vardagar.

  Om du har handlat via Parfym.se ska du inte glömma att lämna en egen recension där du berättar om dina tankar, erfarenheter och åsikter du har med företaget.

  Parfym
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Parfym

  Din recension

  FAQ

  Är Parfym ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Parfym. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Parfym?

  Parfym är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Parfym gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.