OmdömesStalle

  Recensioner Parfym-Klick

  Hudvård

  och andra skönhetsprodukter är något som väldigt många personer väljer att använda sig utav dagligen. Vissa har en speciell parfym som de verkligen gillar som de har använt under flera års tid, inom sminkprodukter brukar man hitta olika favoriter och när det kommer till annan hudvård så kanske man känner för att experimentera och köpa olika varje gång en gammal produkt tar slut. Med dagens e-handel och tjänster online så går det självklart att hitta även skönhetsprodukter och smink online, hos olika butiker och återförsäljare. Vissa väljer att satsa på att erbjuda sina kunder en viss sorts produkt medans andra företag vill ha ett så stort sortiment som möjligt och säljer allt vad man kan tänka sig. Parfym-Klick är en nätbutik där man kan hitta parfymer men även andra produkter inom smink och skönhet.

  Mer information om Parfym-Klick

  Företaget grundades och lanserades under 2009 och har sedan dess drivit sin e-handel. De är verksamma i flera olika länder runt om i Europa och i världen och de är det genom sin e-handel, de har inte några fysiska butiker. I företagets sortiment finns det produkter som tex kändisparfymer men de har även produkter från mindre kända märken.

  Vad erbjuder Parfym-Klick sina kunder?

  Parfym-Klick erbjuder sina kunder huvudsakligen olika parfymer men de har även andra produktkategorier som tex aftershave, dusch och kroppsvård samt smink och hudvård. Produkterna man beställer på företagets hemsida kommer att ligga i originalförpackningen då man får hem dem. Alla priser inne på hemsidan är inklusive moms och när det kommer till betalningen så kan man välja mellan att betala med bank- och kreditkort, Klarna, Paypal eller genast via banköverföring. Om man väljer standardleveransen vid beställningen så kommer Bring att leverera paketet till kundens närmaste postombud inom 7 arbetsdagar. vid expressleverans kommer det att ta fem dagar innan paketet är levererat. Medans paketet är på väg har kunden möjligheten att spåra det och spårningsreferensen kommer igång då paketet har nått Sverige. Efter mottagandet av paketet har man 28 dagar på sig att göra en retur och då ska produkterna vara i originalförpackningen.

  Parfym-Klick har ett nyhetsbrev som kunder kan prenumerera på och då kommer de sedan att få information om erbjudanden och kampanjer till e-posten.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Parfym-Klick?

  Är det så att man har några frågor eller funderingar till företaget så kan man komma i kontakt med dem genom att antingen ringa dem på telefon, skicka e-post till dem eller så kan man chatta direkt med dem inne via deras hemsida. Men innan man kontaktar företagets kundtjänst så kan man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan läsa igenom all information och alla villkor som finns där. Är det så att man känner sig missnöjd över något så kan man lämna in en reklamation genom att först kontakta företagets kundtjänst för att sedan gå vidare med sitt ärende.

  Har du någon erfarenhet av företaget och hemsidan Parfym-Klick? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget.


  Tips på olika parfymer som finns att välja mellan.

  Stilsäker och personlig inredningsmix i sekelskiftesvåningen

  Parfym-Klick
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Parfym-Klick

  Din recension

  FAQ

  Är Parfym-Klick ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Parfym-Klick. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Parfym-Klick?

  Parfym-Klick är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Parfym-Klick gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.