OmdömesStalle

  Recensioner Odla.nu

  Att ha en dator i dagens läge har nästan blivit obligatoriskt. Varför är det så? Jo, för att de flesta företagen erbjuder tjänster via telefonsamtal, men inte alla företag. Vissa företag erbjuder tjänster som man endast kan använda genom att äga en dator eller en smarttelefon. Idag får man nästan vad som helst via nätet. Vill man beställa en bil så har man möjlighet att göra det, riktig eller leksak. Alla tycker inte om att gå omkring i en bilaffär och eventuellt bli jagade av bilförsäljare. Samma sak gäller växter, tycker man inte om att gå omkring i ett fuktigt växthus bland andra människor för att endast få tag på en fikus som man sedan ska ha till sitt hem, så kan det vara bra att kolla in möjligheten att beställa växter via internet. Så söker man en plats att beställa växter via internet så kan det vara bra att kolla in Odla.nu.

  Vad är Odla.nu?

  Odla.nu är ett växthus på nätet. Alla deras växter och frön odlas i växthus och lagerlokaler i Sösdala, Skåne. Där kontrolleras de noga flera gånger om dagen för att kunna garantera att när de väl skickas ut till kunder så är växterna i bra skick och varsamt förpackade.

  Historia om Odla.nu
  Startat år 1998 av två trädgårdsentusiastiska bröder, men båda hade datatekniker som jobb. De var trötta på sina vanliga jobb och ville nu kombinera sitt trädgårdsintresse med jobb. När Odla.nu grundades fungerade webbsidan som en mötesplats för trädgårdsintresserade. Det fungerade helt enkelt som ett forum. Webbsidan utvecklades snabbt och likaså blev den populär, det skrevs till och med artiklar i tidningen. Men för att den vidare ska kunna utvecklas behövdes någonting helt nytt, och år 2002 lade de till E-handel till privatpersoner.

  Lagret på Odla.nu

  Vad kan man förvänta sig från Odla.nu?

  Allt från fröer till växter, men även krukor & redskap. De har också ett så kallat växtlexikon. Där hittar man en mängd av information och basfakta om växter, bra om man inte vet hur en viss växt ska skötas. Beställer man för mer än 399 kr så får man alltid gratis frakt. Dessutom fungerar fortfarande Odla.nu som en mötesplats för alla som är intresserade av växter och odling.

  Att få kontakt med Odla.nu

  Har du några frågor eller funderingar så kan det vara bra att först gå in och kolla på frågor och svar som du hittar på deras hemsida. Om du inte hittade ditt svar där så kan du kontakta dom via chatten som är öppen från måndag till fredag 09:00 – 15:45. När chatten är öppen och en person från deras kundservice finns tillgänglig, så visas en chatt-symbol nere i högra hörnet på deras webbsida. Det går också att få kontakt via E-post.

  Recensioner är viktiga, varför? Till exempel, när man beställer en produkt från ett företag och produkten sist och slutligen inte riktigt var så som den var marknadsförd; då kan man såklart fråga om att få en returnering av produkten men sedan kan man skriva en recension. Då kan andra människor läsa ens erfarenhet och inte falla i samma grop som man själv gjorde.


  Odla.nu
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Odla.nu

  Din recension

  FAQ

  Är Odla.nu ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Odla.nu. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Odla.nu?

  Odla.nu är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Odla.nu gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.