OmdömesStälle

  Recensioner Mytrendyphone

  Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är en webbutik som har ett gigantiskt urval av de senaste mobiltillbehör samt alla andra tillbehör till dina handenheter, och allt detta till fantastiska priser. De erbjuder snabba leveranser, en enkel köpprocess och trygg e-handel och tack vare detta har det förtjänat sina tusentals nöjda kunder. Välkommen till en av Sveriges ledande online e-butiker.

  Information om Mytrendyphone

  Företaget har funnits enda sedan 2009 och har blivit en av de största online butiker för mobiltillbehör sedan dess. De har ett team på ungefär 300 personer som befinner sig runt om i Europa och de har även 14 webbutiker i olika länder, samt 2 fysiska butiker. Deras målsättning är att de vill behålla och få nya nöjda kunder, och detta gör dom genom att erbjuda prisgaranti och en nöjd kundgaranti när kunderna handlar i deras onlinebutik. Det är säkert att shoppa via Mytrendyphone eftersom de använder sig av säkerhetsprotokollet SSL. Mytrendyphone har över 100 000 produkter i sitt breda sortiment och över 5 000 000 nöjda kunder.

  Detta kan du hitta hos MTP.

  Vad erbjuder Mytrendyphone?

  Inne på företagets hemsida kommer du garanterat att hitta något du kommer att tycka om eftersom de har ett så stort sortiment som hela tiden blir uppdaterat. Det har ingen skillnad om du är ute efter ett par nya AirPods, en ny mobil, dator eller kanske en kamera. Företaget är speciellt nöjda över en viss kategori som de erbjuder, vilket är snygga mobilskal till olika Iphone modeller. Men du ska inte oroa dig om du har en Samsung eller någon annan mobil för du kommer ändå att hitta något som du kommer att tycka om. I företagets sortiment finn det även en hel del roliga biltillbehör som kommer att göra alla dina resor både mer spännande men även mer trygga.

  Varför ska man köpa sina mobiltillbehör från just detta företag? Jo eftersom du kan beställa produkter online, dygnet runt, du är erbjuden 30 dagars prisgaranti med låga leveranskostnader, det är en 100% säker webbutik och du kan spara 30–50% genom att handla via dem. Mytrendyphone erbjuder flera olika betalningsmetoder och leveranstiden kommer att variera mellan 1–2 dagar och fraktkostnaden kommer räven att variera.

  Reklamationer, tips och komma i kontakt med Mytrendyphone

  Om du mottar en vara och märker att den är defekt eller annars har några problem ska du inom skälig tid lämna in en meddelande om problemet. Skälig tid räknas alltid inom 2 månader men det brukar även vara en giltig ursäkt om du har haft något förhinder. När du lämnar in en reklamation behöver du bara kontakta företaget och så kommer de att hjälpa dig längs hela vägen. Om du har några funderingar eller frågor behöver du inte tveka utan det är bara att höra av dig, de har telefonsupport hela 6 dagar i veckan och de erbjuder även live-chatt både vardagar och under helger.

  Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har handlat via dem eller har några erfarenheter av dem.

  Mytrendyphone
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  5.6
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  8
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Får ingen hjälp

  Jag har varit i kontakt med dom 2 ggr denna månad och tyvärr kunde inte lösa mitt problem då kvinnan som svar pratar dålig svenska och vi förstår inte varandra. Har handlat här förut och varit nöjd

  Av: Lena Follin 15-06-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  5.5
  rating

  Skriv din egen recension om Mytrendyphone

  Din recension

  FAQ

  Är Mytrendyphone ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Mytrendyphone. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 5.6/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Mytrendyphone?

  Mytrendyphone är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Elektronik, Multimedia & Abonnemang, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Mytrendyphones webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.