Motorsweden

Alla recensioner

Motorsweden

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville

E-Ville

1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Motorsweden

Många personer har ett stort intresse av motorcyklar, både unga som äldre personer. Och de personer som är intresserade så vet även att man inte endast behöver en motorcykel, utan även så många andra saker och tillhörande prylar. Om man vill kan man åka till en fysisk butik och kolla utbudet, det kan ofta vara så att utbudet inte är så sort i fysiska butiker eller så kan det vara så att den produkten man är ute efter är slutsåld, vilket i sin tur ledde till att man åkte helt i onödan till butiken. Därför kan man i dag sitta hemma i soffa med mobilen eller datorn och upptäcka ett stort online sortiment och sedan beställa de produkter man var intresserad av. Efter några få arbetsdagar kan man sedan hämta ut sitt paket och skulle det vara så att man inte är nöjd så kan man göra en relativt smidig retur. Motorsweden är ett svenskt företag som erbjuder sina kunder produkter och tillbehör till mopeder och motorcyklar etc.  

Hur bra är kvaliteten på produkterna som Motorsweden säljer och är det svårt att göra returer om man känner sig missnöjd? Fungerar kundservicen som den ska och är betalningsmetoderna säkra att betala via. Genom att läsa andra personers recensioner kan man få svar på frågor som de ovan nämnda. 

Mer information om Motorsweden
Företaget är verksamma i Sverige, Finland och Norge och de erbjuder sina kunder produkter till ”lätta fordon”. Företaget Motorsweden är verksamma via sin hemsida och nätbutik men de driver även två fysiska butiker som ligger i Göteborg och Åstorp. 

Vad erbjuder Motorsweden sina kunder?
Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika produktkategorier som tex mopedbil, mc, elmodep, moped och så vidare. Det finns även en sökfunktion tillgänglig. Priserna som kan ses inne på hemsidan är skriva i svenska kronor och de är inklusive moms. Det är Klarna som har hand om alla betalningar som sker via hemsidan vilket betyder att kunderna kan välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, på faktura samt via delbetalning. DHL har hand om de flesta beställningar som sker, men mindre paket skickas med Postnord. Den normala leveranstiden då det görs en beställning är 1 – 3 arbetsdagar, om det är så att produkterna redan fanns i lager. 

Har du någon erfarenhet av Motorsweden?
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan de komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post. Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika villkor där de kan få svar på frågor som handlar om tex produkterna, hur man lägger en order eller hur leveranserna fungerar. Är kunden i behovet av att lämna in en reklamation kan hen göra det genom att först kontakta kundtjänsten, för att sedan gå vidare med ärendet. 

Har du någon erfarenhet av Motorsweden? Om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om leveranserna, kundtjänsten om du kontaktade dem samt hur kvaliteten på produkterna var. 


Gör motorcykeln redo för våren.