OmdömesStalle

  Recensioner Motorsweden

  Många personer har ett stort intresse av motorcyklar, både unga som äldre personer. Och de personer som är intresserade så vet även att man inte endast behöver en motorcykel, utan även så många andra saker och tillhörande prylar. Om man vill kan man åka till en fysisk butik och kolla utbudet, det kan ofta vara så att utbudet inte är så sort i fysiska butiker eller så kan det vara så att den produkten man är ute efter är slutsåld, vilket i sin tur ledde till att man åkte helt i onödan till butiken. Därför kan man i dag sitta hemma i soffa med mobilen eller datorn och upptäcka ett stort online sortiment och sedan beställa de produkter man var intresserad av. Efter några få arbetsdagar kan man sedan hämta ut sitt paket och skulle det vara så att man inte är nöjd så kan man göra en relativt smidig retur. Motorsweden är ett svenskt företag som erbjuder sina kunder produkter och tillbehör till mopeder och motorcyklar etc.

  Hur bra är kvaliteten på produkterna som Motorsweden säljer och är det svårt att göra returer om man känner sig missnöjd? Fungerar kundservicen som den ska och är betalningsmetoderna säkra att betala via. Genom att läsa andra personers recensioner kan man få svar på frågor som de ovan nämnda.

  Mer information om Motorsweden

  Företaget är verksamma i Sverige, Finland och Norge och de erbjuder sina kunder produkter till ”lätta fordon”. Företaget Motorsweden är verksamma via sin hemsida och nätbutik men de driver även två fysiska butiker som ligger i Göteborg och Åstorp.

  Unboxing & Test | TP-Link Archer AC3200

  Vad erbjuder Motorsweden sina kunder?

  Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika produktkategorier som tex mopedbil, mc, elmodep, moped och så vidare. Det finns även en sökfunktion tillgänglig. Priserna som kan ses inne på hemsidan är skriva i svenska kronor och de är inklusive moms. Det är Klarna som har hand om alla betalningar som sker via hemsidan vilket betyder att kunderna kan välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, på faktura samt via delbetalning. DHL har hand om de flesta beställningar som sker, men mindre paket skickas med Postnord. Den normala leveranstiden då det görs en beställning är 1 – 3 arbetsdagar, om det är så att produkterna redan fanns i lager.

  Har du någon erfarenhet av Motorsweden?

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan de komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post. Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika villkor där de kan få svar på frågor som handlar om tex produkterna, hur man lägger en order eller hur leveranserna fungerar. Är kunden i behovet av att lämna in en reklamation kan hen göra det genom att först kontakta kundtjänsten, för att sedan gå vidare med ärendet.

  Har du någon erfarenhet av Motorsweden? Om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om leveranserna, kundtjänsten om du kontaktade dem samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Gör motorcykeln redo för våren.

  Motorsweden
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Motorsweden

  Din recension

  FAQ

  Är Motorsweden ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Motorsweden. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Motorsweden?

  Motorsweden är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Elektronik, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Motorsweden gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.