OmdömesStalle

  Recensioner Megafynd

  I dagsläget kan man hitta så gott som allting man kan tänka sig online. Det har ingen skillnad om det handlar om nya sängkläder till ett renoverade sovrummet, alla nödvändigheter till ett barn eller ett husdjur eller om man behöver några nya vitvaror till köket. Med dagens populära e-handel kan man hitta allting från A till Ö via endast några få klick på datorn eller mobilen. Det är smidigt att handla online eftersom man själv som kund inte behöver förflytta sig från hemmet, utan man kan sitta i soffan eller sängen. Samt att man kan shoppa dygnet runt och man behöver inte anpassa sig till några tider. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp och säljer därför endast sådana produkter, medans andra företag väljer att ha ett så stort sortiment som möjligt med olika produkter. Megafynd är en nätbutik som har ett sortiment som består av olika produkter.

  Hur är kvaliteten på produkterna hos Megafynd? Hur fungerar returerna om jag vill göra en sån, eller hur ska jag möjligtvis göra då jag vill lämna in en reklamation? Det kan man finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer information om Megafynd

  Företaget är grundat och lanserat i Sverige och de är verksamma online och driver alltså inte någon fysisk butik. Företagets nätbutik har varit verksam under några års tid samt att de har ett hämtlager som ligger i Bromma. Företaget har ett sortiment där det ingår 5 900 produkter.

  How-To | Vilka ramminnen skall jag välja?

  Vad erbjuder Megafynd sina kunder?

  Inne på företagets hemsida finns det olika produktkategorier som tex lagerrensning, hemmet, barn, hälsa och skönhet och så vidare. Kunderna har även möjligheten att söka produkter med en sökfunktion som finns inne på hemsidan. Klarna har hand om betalningarna som sker via hemsidan vilket betyder att kunderna kan välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller på faktura. Går kunderna beställningar som överstiger 995 kr så läggs det inte till någon fraktavgift på den slutgiltiga beställningen, i annat fall läggs det till en avgift på 49 oavsett vikt och volym. Kunderna kan även välja att hämta ut sitt paket från lagret i Bromma och då läggs det inte till någon fraktavgift. Returer kan göras inom 14 dagar från och med att kunden har mottagit sitt paket.

  Har du handlat hos Megafynd?

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan de komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post. Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika villkor där de kan få svar på frågor som handlar om tex produkterna, hur man lägger en order eller hur leveranserna fungerar. Är kunden i behovet av att lämna in en reklamation kan hen göra det genom att först kontakta kundtjänsten, för att sedan gå vidare med ärendet.

  Har du någon erfarenhet av Megafynd? Om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om leveranserna, kundtjänsten om du kontaktade dem samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Hur man kan handla säkert online.

  Megafynd
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Megafynd

  Din recension

  FAQ

  Är Megafynd ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Megafynd. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Megafynd?

  Megafynd är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft, Hemartiklar, Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Megafynd gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.