OmdömesStalle

  Recensioner Made4men

  E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Made4men är en nätbutik som säljer produkter för rakning, hudvård och hårvård och det främst för män.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Made4men? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer information om Made4men

  Företaget grundades och lanserades under 2007 och det kommer ursprungligen från Danmark men erbjuder sina produkter i dag på den nordiska marknaden. De driver inte någon fysisk butik utan de är verksamma genom sin nätbutik.

  Jättarna i Sverige och i Bibeln BOKEN ÄR UTE NU!!!

  Vad erbjuder Made4men sina kunder?

  Olika produktkategorier som tex skäggvård, rakning, hårvård och så vidare finns inne på företagets hemsida samt att det finns en sökfunktion som kunderna kan använda sig av. När det görs beställningar på hemsidan så är det Klarna som har hand om betalningarna, detta betyder att kunderna kan välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller på faktura. Görs det beställningar som överstiger 600 kr så läggs det inte till någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en kostnad på 39 kronor på varje beställning som är under 600 kr. Den vanliga leveranstiden på beställningar är 2 till 8 dagar och paketet levereras till närmaste ombud.

  Om man är missnöjd över något från Made4men?

  Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos Made4men genom att skicka e-post eller ringa dem på telefon, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du handlat hos Made4men? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Skäggskola för personer med skägg.

  Made4men
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Made4men

  Din recension

  FAQ

  Är Made4men ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Made4men. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Made4men?

  Made4men är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Made4men gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.