OmdömesStalle

  Recensioner Lentiamo

  Väldigt många använder dagligen antingen glasögon eller linser. Om man använder linser och skulle behöva nya så kan man ju såklart åka till en fysisk butik som säljer just de linserna man är ute efter och så kan man köpa dem där. Men att göra det är ganska tidskrävande, man är tvungen till att anpassa sig till butikens öppettider samt att det kan till och med vara så att just dina favorit linser är helt slutsålda, och så är du tvungen att åka till en annan fysisk butik. Men om man inte vill så behöver man inte göra så nuförtiden, eftersom man nu kan handla så gott som allting man kan tänka sig online. Det finns flera olika nätbutiker som säljer just linser, både i Sverige och i många andra länder i världen. Men ett av dessa företag är Lentiamo.

  Genom att läsa andra personers recensioner kan man finna svaret på många knepiga frågor. man kan tex hitta svaret på frågor som: är produkterna värda sitt pris? Är kvaliteten bra på produkterna eller kommer de att gå sönder efter första användningen? Är returerna enkla att göra om man skulle känna behovet till det eller inte?

  Mer information om Lentiamo

  Lentiamo är ett företag som är både grundat och lanserat i Tjeckien men finns i dagsläget i 16 stycken EU länder. Företaget erbjuder sina kunder olika sorters kontaktlinser men även olika linsvätskor samt ögondroppar. Hela företagets historia började under 2006 och de började få sina första kunder under 2008och är i dag en av de största återförsäljarna av kontaktlinser i Europa. Hittills har företaget betjänat mer än 1 miljoner kunder och beställningar.

  Come acquistare le lenti a contatto on-line | Lentiamo.it

  Vad erbjuder företaget Lentiamo sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier, eller så kan man genast använda sig av sökfunktionen om man vet exakt vad det är som man är ute efter. Om man gör en beställning på hemsidan som överstiger 700 kr kommer man inte att behöva betala någon leveranskostnad, om man dock handlar för under 700 kr kommer man att få betala en fraktkostnad på 39 kr. Den vanliga leveranstiden är mellan 2 till 3 arbetsdagar.

  Lentiamo har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få all information om alla kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan man komma i kontakt med Lentiamo?

  Om det är så att man undrar över något eller har några frågor eller funderingar kan man komma i kontakt med företagets kundtjänst antingen via e-post eller via telefon. Men innan man kontaktar företaget kan man alltid gå in på deras hemsida för att läsa igenom all information och alla villkor som finns där, chansen är stor att man då kommer hitta svaret på sin fråga. Skulle man vara i behovet av att lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta kundtjänsten för att sedan kunna gå vidare med sitt ärende.

  Har du någon gång handlat hos Lentiamo? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget.


  Lentiamo.

  Lentiamo
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Lentiamo

  Din recension

  FAQ

  Är Lentiamo ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Lentiamo. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Lentiamo?

  Lentiamo är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lentiamo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.