OmdömesStalle

  Recensioner Laitis

  E- handel och att handla på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Laitis är en nätbutik som säljer batterier och laddare samt andra biltillbehör.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Laitis? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer info om företaget Laitis

  Företaget är svenskt och grundades och lanserades under 1962 i Luleå av en person vid namnet Erik Laiti. Efter att företaget startades så öppnade de sedan flera fysiska butiker, idag har de sju stycken fysiska butiker i Norra Sverige och i dag är de även verksamma online via sin nätbutik. I sitt sortiment har företaget cirka 340 000 artiklar och det är produkter från varumärken som tex: Ctek, Defa, Calix osv.

  Afrikas blå lilja eller klockagapantus

  Det som Laitis erbjuder sina kunder

  Sökfunktion finns inne på företagets hemsida och även produktkategorier med flera underkategorier. Priserna som är synliga inne på hemsidan är skrivna i svenska kronor och är inklusive moms. I dag levereras företagets produkter endast inom Sverige och om kunderna väljer att handla för 600 kr eller mer så behöver de inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en avgift på 79 kr på kundens beställning. Från och med att kunden tagit emot sin beställning kan hen inom 14 dagar returnera någon produkt vid behov, för att göra en retur ska kunden först kontakta kundtjänsten.

  Hur kundtjänsten hos Laitis kan kontaktas

  Kundtjänsten hos företaget kan nås genom antingen är e-post eller via telefon, samt att det är oftast ställda frågorna finns besvarade inne på företagets hemsida. Där i finns frågor besvarade som till exempel frakt och leverans samt retur och reklamation. Är kunden i behov av att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten för att kunna gå vidare med sitt ärende.

  Har du några erfarenheter, tankar eller åsikter om företaget Laitis? Om du har det ska du inte glömma att skriva en recension och berätta om kvaliteten på produkterna, leveranstiderna samt kundtjänsten om du kontaktade dem.


  Vad är bra att veta om bildäck.

  Laitis
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Laitis

  Din recension

  FAQ

  Är Laitis ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Laitis. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Laitis?

  Laitis är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Laitis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.