OmdömesStalle

  Recensioner Kontorsnetto

  Med dagens e-handel så kan man verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig online, det har nästan ingen skillnad vad det än handlar om. Förr var man tvungen till att hitta tiden till att åka till en fysisk butik, sedan se hur sortimentet såg ut och ofta kunde det även vara så att den produkten man ville ha var helt slutsåld eller så fanns den inte alls i passliga storlekar för just det. därför är det så smidigt i dagsläget när man kan sitta hemma bekvämt med sin telefon eller datorn och shoppa på olika hemsidor. Då behöver man inte anpassa sig till några öppettider samt att frakten och returerna går väldigt smidigt nuförtiden. Vissa nätbutiker strävar efter att ha ett så stort sortiment som möjligt och säljer därför produkter inom så gott som alla kategorier man än kan tänka sig. Medans andra företag vill rikta in sig på en viss produktkategori och en viss målgrupp av människor och säljer därför produkter inom endast den kategorin. Kontorsnetto är ett företag som erbjuder sina kunder kontorsmaterial.

  Är kvaliteten bra på produkterna om jag väljer att handla hos Kontorsnetto? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd med någon produkt och är kundtjänsten enkel att komma i kontakt med. Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personer recensioner

  Info om företaget Kontorsnetto

  Företaget är grundat och lanserat i Sverige i Höör och de erbjuder kontorsmaterial via sin hemsida online. Kontorsnetto har funnits sedan 1997 och de är en certifierad e-handels butik. Företaget har ett sortiment som består av 15 000 artiklar.

  Cashbacker.se - Pengar tillbaka

  Vad erbjuder Kontorsnetto sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan kunderna kolla igenom olika produktkategorier som tex fika och pentry, kontorsmaterial, bläck och toner och så vidare. Det finns även en sökfunktion som kunderna kan använda sig av. Priserna som är inne på hemsidan är skriva i svenska kronor och kunden kan välja om hen vill se priserna inklusive eller exklusive moms. Gör kunderna beställningar som överstiger 995 kr så läggs det inte till någon fraktavgift på den slutgiltiga beställningen, i annat fall gäller det en fraktavgift på 68 kr. Postnord är det företaget som levererar företagets produkter och de levereras inom 1 – 2 dagar från och med beställning, så länge produkterna finns i lager. Är det så att kunden har behovet att returnera någon produkt så betalar företaget returfrakten.

  Hur kan kunderna kontakta Kontorsnetto?

  Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post eller ringa företaget på telefon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du handlat hos Kontorsnetto? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Hur man håller ordning på kontoret.

  Kontorsnetto
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Kontorsnetto

  Din recension

  FAQ

  Är Kontorsnetto ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Kontorsnetto. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Kontorsnetto?

  Kontorsnetto är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kontorsnetto gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.