OmdömesStalle

  Recensioner KINO Shop

  I ett långt parförhållande har kanske många varit i. Man har haft samma partner under många års tid vilket är bra, men det kan även bli tråkigt på vissa fronter om man är en person som behöver lite förändring. Att pigga upp ett förhållande kan man göra på många sätt. Man kan tex leka roliga lekar som man kanske inte gjort förut, man kan åka på semester utan barnen och bara njuta under några veckor och det finns även prylar som kan pigga upp äventyrandet i sovrummet. I dag kan man hitta allt som man kan tänka sig online. Man kan finna nya kläder, helt ny inredning, vitvaror och även såklart sexleksaker och andra prylar för en själv eller till sin partner. Många föredrar att handla sexleksaker online eftersom det är diskret. KINO Shop är en av alla sexbutiker online.

  Om man handlar hos KINO Shop, är då kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Om företaget KINO Shop

  Företag som finns på den svenska marknaden som både är verksamma online samt att de driver en fysisk butik som ligger i Stockholm i Sverige. KINO Shop erbjuder sina kunder produkter som de kan använda själv samt tillsammans med sin partner. Företaget driver även en blogg som man ses via företagets nätbutik.

  Unboxing & Test | TP-Link Archer AC3200

  Vad erbjuds vid inköp hos KINO Shop

  Sexleksaker, glidmedel och oljor, kläder och accessoarer och så vidare är olika produktkategorier som finns inne på företagets hemsida. Även en sökfunktion där kunderna kan söka bland alla produkter som finns i sortimentet. Priserna på hemsidan är angivna i svenska kronor och innehåller automatiskt moms. Den vanliga leveranstiden som KINO Shop erbjuder sina kunder är 4 arbetsdagar från och med att företaget har mottagit kundens beställning. Betalningarna som sker via hemsidan sköts via Klarna Checkout vilket betyder att kunderna kan välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller på faktura. Görs det beställning för 800 kr eller mer så behöver kunden inte betala någon fraktavgift, i annat fall gäller en avgift på 49 kr för frakten.

  Hur kan kundtjänsten hos KINO Shop kontaktas?

  Kunderna kan komma i kontakt med kundtjänsten hos KINO Shop genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men innan kunderna kontaktar kundtjänsten kan de inne på företagets hemsida gå in och läsa på fliken ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vara i behovet att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta företagets kundtjänst.

  Har du någon erfarenhet av företaget KINO Shop? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om deras leveranstider, eventuella returer eller reklamationer samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Hur påverkas den svenska e-handeln?

  KINO Shop
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om KINO Shop

  Din recension

  FAQ

  Är KINO Shop ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om KINO Shop. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder KINO Shop?

  KINO Shop är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sexbutiker. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van KINO Shop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.