OmdömesStalle

  Recensioner Kids World

  Många har egna barn, möjligtvis barnbarn eller så känner de eller umgås ofta med personer som har barn. Och då vet man att det är mycket produkter som krävs till barn. Bebisar och barn behöver nödvändiga möbler som tex säng och skötbord, men det krävs även olika typer av leksaker, nappar och kläder och skor. Har man barn så kan det vara svårt att få tiden att räcka till att gå omkring i fysiska butiker och handla saker som barnet behöver. Men då är det väldigt smidigt att handla barnprodukter online. Det finns olika nätbutiker som erbjuder sina kunder alla produkter man kan tänka sig till barn, och Kids World är ett företag och en nätbutik som har produkter till barn i sitt sortiment.

  Genom att läsa andra personers recensioner om företag som tex Kids World så kan man hitta svaret på frågor som tex: hur är kvaliteten på produkterna, är returerna enkla att göra och hur ska man göra en reklamation?

  Mer information om Kids World

  Företaget lanserades och grundades i Danmark under 2006 och har i dag över 100 medarbetare. Kids World fungerar som en e-handel och driver inte någon fysisk butik. Företagets kontorslokal och lager ligger i Esbjerg där även kundtjänstarbetarna jobbar. Kids World har ett sortiment som består av mer än 40 000 produkter och 380 olika varumärken.

  Detroit: Become Human [PS4] #10 Lets Play med Smutsen

  Vad erbjuder Kids World sina kunder?

  Olika produktkategorier finns inne på företagets hemsida som tex: märken, skor, sport, utrustning och så vidare. Det finns även en sökfunktion som kunderna kan använda sig av för att söka bland alla produkter i sortimentet. Priserna som är synliga på hemsidan kan kunden välja valutan på samt att kunden kan välja vilket språk hen vill se hemsidan på. Om kunderna väljer att göra en beställning som överstiger 499 kr så läggs det inte till någon fraktavgift på beställningen, i annat fall gäller en fraktavgift på 29,95 kr. Beställningarna som görs inom Sverige levereras med Postnord och den vanliga leveranstiden är mellan 1 – 3 arbetsdagar. från och med att kunden har mottagit sitt paket har hen upp till 30 dagar på sig att göra en retur. Då kan kunden välja om hen vill ha pengarna tillbaka för sitt köp, eller byta produkten mot någon annan.

  Kids World erbjuder även sina kunder ett nyhetsbrev som de kan prenumerera på för att få information om kampanjer och erbjudanden till inkorgen på e-posten.

  Hur kan kunderna nå kundtjänsten hos Kids World?

  Inne på företagets hemsida kan kunderna ta del av en ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunderna vilja kontakta kundtjänsten kan de göra det antingen genom att skicka e-post till dem eller genom att ringa dem på telefon. Är kunderna i behovet av att lämna in en reklamation så kan de börja med att kontakta kundtjänsten för att sedan gå vidare med sitt ärende.

  Har du någon erfarenhet av företaget Kids World? Om du har det så kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om leveranstiderna, kvaliteten på produkterna samt hur kundtjänsten tog hand om eventuellt ärende.


  Tips på produkter för barn.

  Kids World
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Kids World

  Din recension

  FAQ

  Är Kids World ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Kids World. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Kids World?

  Kids World är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Barn & Baby. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kids World gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.