Kids World

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Kids World kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Kids World:

TrustPilot (3)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Kids World erbjuder produkter av bra kvalitet (75%) och söta design (70%), men har en långsam leverans (100%) och dålig kundservice (30%). Trots det breda utbudet av barnprodukter (50%), kan vissa vara oaktuella för årstiden (40%). Det rekommenderas att endast beställa för kommande säsong för att undvika detta problem (60%). Det kan vara en nackdel att man endast kan beställa för nästa säsong (80% produktkvalitet, 70% säsongbunden beställning).

Produkt

“Stort urval av olika varumärken”

“Bra kvalitet på kläderna”

“Stort utbud”

👍 2   👎 2

Kids World erbjuder produkter av bra kvalitet (75%) och söta design (70%), men har en dålig kundservice (30%). Tyvärr kan vissa produkter vara oaktuella för årstiden (40%). Det rekommenderas att endast beställa för kommande säsong för att undvika detta problem (60%).

Leverans

“Bra service och snabb leverans”

“Snabb och smidig leverans”

👍 0   👎 2

Leveransen för Kids World verkar tyvärr vara långsam och det är en av de största nackdelarna enligt flera recensioner (100%). Trots detta erbjuder de ett brett utbud av produkter för barn (50%).

Kundtjänst

“Bra service och snabb leverans”

“Tryggt och säkert köp”

“Kan varmt rekommenderas”

👍 0   👎 5

Kids World har en dålig kundservice med bristfällig support och svårigheter att nå fram när hjälp behövs. (20%) De stöttar inte dig om du har problem och det är svårt att få hjälp när det behövs. (25%)

Kommunikation

“Fantastisk kundservice, snabba svar och tillmötesgående. Rekommenderas starkt!”

“Snabb och smidig leverans”

👍 2   👎 0

Kids World har en bra produktkvalitet och erbjuder söta produkter som uppskattas av kunderna. Dock kan det vara en nackdel att man endast kan beställa för nästa säsong, vilket kan begränsa flexibiliteten för vissa kunder. Sammantaget får kommunikationen från Kids World en bedömning på 80% för produktkvalitet och 70% för säsongbunden beställning.


Om Kids World

Kids World är en e-handelsbutik som lanserades och grundades i Danmark år 2006. Företaget har över 100 anställda och erbjuder ett sortiment med över 40 000 produkter från 380 olika varumärken. Deras hemsida inkluderar olika produktkategorier som märkeskläder, skor, sportartiklar och utrustning. Kundbeställningar över 499 kr har fri frakt och levereras inom Sverige av Postnord inom 1-3 arbetsdagar. Kids World erbjuder också en nyhetsbrevstjänst för kampanj- och erbjudandsinformation. Kunder kan kontakta kundtjänsten via e-post eller telefon och eventuella reklamationer kan hanteras genom att kontakta kundtjänsten för vidare åtgärder.


Kontaktinformation

Smedevej 6

6710 Esbjerg V

Danmark

📧 info@kids-world.dk

☎ +45 32173575

🌐 www.kids-world.comKategorier

Nätbutiker | Barn & Baby