OmdömesStalle

  Recensioner Kellfri

  Bor man eller har bott i ett egnahemshus så vet man att det är otroligt mycket jobb, inte bara inne i huset utan även på gården. Man måste på sommaren klippa gräset, på hösten kratta löv och på vintern är man tvungen att skotta snö. Men eftersom det finns så mycket olika saker som man är tvungen att göra så finns det även produkter för att kunderlätta allt arbete. Det finns tex robotgräsklippare, snöslunga och liknande produkter. Man kan hitta dessa produkter både online och i fysiska butiker, och det kan vara smidigt att köpa dessa produkter online eftersom man då slipper anpassa sig till öppettider och man kan vara hemma då man shoppar. Kellfri är en nätbutik och ett företag som erbjuder denna typen av produkt.

  Genom att läsa andra personers recensioner om företag som tex Kellfri kan man finna svaret på många knepiga frågor som man inte annars skulle fått besvarad utan någon egen erfarenhet. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner om man har några tankar eller åsikter om ett företag, eftersom det kan hjälpa personer i framtiden.

  Info om Kellfri

  Svenskt företag som erbjuder produkter som kan användas inom lantbruk. Företaget erbjuder sina produkter till kunder inom Norden och de driver sin e-handel vilket de har gjort inom under några års tid. Kellfri driver inte någon fysisk butik utan endast e-handel men de har en utställningshall där eventuellt intresserade kunder kan se vilka produkter om företaget erbjuder.

  Detroit: Become Human [PS4] #10 Lets Play med Smutsen

  Vad erbjuds hos företaget Kellfri?

  Lantbruk, ATV – redskap, djur, trädgård, skog och ved och så vidare är olika produktkategorier som kunderna kan ta del av inne på företagets hemsida. En sökfunktion finns även tillgänglig för kunderna att använda sig av. Priserna som är synliga inne på hemsidan är skrivna i svenska kronor, och kunden kan välja om hen vill se priserna inklusive eller exklusive moms. Då kunderna gör en beställning så skickar Kellfri ut paketet inom 3 – 7 arbetsdagar, men i vissa fall kan det ta upp till 14 dagar innan företaget skickar produkterna. Om kunden beställer för 4 500 kr netto eller mer så kommer beställningen att vara fraktfri, i annat fall kommer frakten att variera beroende på hur tung beställning kunden väljer att göra. Kunden har även möjlighet att hämta ut paketet själv från företagets lager.

  Hur kan kunderna kontakta kundtjänsten hos Kellfri?

  Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du någon erfarenhet av Kellfri? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Produkt man kan hitta hos Kellfri.

  Kellfri
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Kellfri

  Din recension

  FAQ

  Är Kellfri ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Kellfri. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Kellfri?

  Kellfri är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kellfri gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.