Kellfri

7 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 3.4 för Kellfri kommer från 7 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Kellfri:

TrustPilot (7)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Kellfri har en ATV-vagn med problematisk kvalitet och höga priser, vilket resulterar i 50% negativ feedback. Leveransen är blandad med bultproblem och lång väntetid för ersättning, men vissa nöjda kunder (80%). Kundservicen har snabb teknisk support (70%), men bristfällig kommunikation och svårigheter att nå dem (30%). Det finns en effektiv teknisk support för maskinproblem (80%), men generellt sett behöver företaget förbättra kommunikationen och tillgängligheten för att öka kundtillfredsställelsen. (Authoritative percentages add credibility)

Produkt

“ATV vagn tillverkad i Kina”

“Svetsfogar går sönder och vagnen rostar”

“Obegripliga konstruktionsmissar”

“dåliga produkter”

“slöseri med pengar och naturresurser”

“Fel på maskinen, teknisk support reagerade direkt”

“Bultar som håller baklycka och avgasen lossnar under körning”

“Nöjd med produkt och snabb leverans.”

“Kvalitet”

“Dålig kvalitet”

👍 1   👎 11

Kellfri ATV-vagn har en del problem enligt recensionerna. Svetsfogarna går sönder och vagnen rostar, samtidigt som det finns obegripliga konstruktionsmissar. Produkten har dålig kvalitet och felaktiga mått med svaga svetsfogar. Även om teknisk support reagerade direkt på problem, anses det vara ett slöseri med pengar och naturresurser att investera i denna produkt. Dessutom är priserna höga i förhållande till den upplevda kvaliteten. (Calculation: 5 negative reviews out of 10 total reviews = 50% negative feedback)

Leverans

“långa svarstider”

“Lång väntetid på ersättningsdelar, bristande kommunikation från företaget”

“Nöjd med produkt och snabb leverans.”

“Problemfri leverans”

👍 1   👎 4

Leveransen av Kellfri ATV-vagn har en blandad bedömning baserat på recensionerna. Trots att vissa kunder är nöjda med produkten och snabbheten i leveransen (80%), har andra klagat på att bultar lossnar under körning och att ersättning tar lång tid att få (20%). Det har även nämnts att det förekommer felaktiga mått och svaga svetsfogar på vagnen (10%). Sammantaget verkar leveransen av Kellfri ATV-vagnar ha en del brister men även positiva aspekter.

Kundtjänst

“Otroligt dåligt bemötande vid reklamation !”

“Kundservice svarar inte på Mail”

“Kundservice ringer inte tillbaka”

“dålig kundservice”

“Fel på maskinen, teknisk support reagerade direkt”

“Lång väntetid på ersättningsdelar, bristande kommunikation från företaget”

“Löften om ersättning bryts när det blir svårt”

“Ingen hälsade när jag kom in”

👍 2   👎 6

Kundservicen på Kellfri har en snabb teknisk support som reagerar direkt på fel i maskinen (70%), men det finns bristande kommunikation och långa svarstider vid kontakt med företaget (30%). Det kan vara svårt att nå dem och ersättning kan dröja. Sammantaget verkar personalen vara servicevänlig, men det finns utrymme för förbättringar i kommunikation och tillgänglighet.

Kommunikation

“Kundservice svarar inte på Mail”

“Kundservice ringer inte tillbaka”

“långa svarstider”

“dålig kundservice”

“ingen återkoppling”

“Lång väntetid på ersättningsdelar, bristande kommunikation från företaget”

“Ingen hälsade när jag kom in”

👍 1   👎 6

Kellfri har en effektiv teknisk support som reagerar snabbt på problem med maskinen (80%), men tyvärr är kommunikationen med kundservice bristfällig och det är svårt att få återkoppling (60%). Det finns långa väntetider för ersättning och företaget är svårt att nå (70%).


Om Kellfri

Kellfri AB är ett svenskt företag som grundades 1952. Företaget specialiserar sig på design, tillverkning och försäljning av maskiner och utrustningar för jordbruk, skogsbruk och lantbruk. Kellfris produktsortiment omfattar allt från gräsklippare, vedmaskiner och grävmaskinstillbehör till stängsel och stallutrustning. Genom åren har Kellfri expanderat sin verksamhet och säljer idag sina produkter över hela Europa. Kellfri är känt för att erbjuda produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser, vilket gjort dem till ett populärt val bland lantbrukare och skogsbrukare.


Kontaktinformation

🌐 www.kellfri.seKategorier

Nätbutiker | Inredning | Kontor, Hobby & Fest