OmdömesStalle

  Recensioner Jotex

  I dagsläget kan man hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig online, det har ingen skillnad vad det än handlar om. På nätet kan man hitta mat till hela familjen, inredning och prylar, leksaker till både barn och husdjur samt vitvaror och utemöbler. Det är smidigt att man nuförtiden kan hitta allt online eftersom man då slipper ta sig till fysiska butiker, man behöver aldrig anpassa sig till några öppettider samt att man kan sitta bekvämt hemma i soffan eller i sängen och shoppa dygnet runt. Vissa nätbutiker har valt att ha ett sortiment där de erbjuder en viss typ av produkt, och endast produkter som är liknande. Medans andra nätbutiker är ute efter att ha ett så stort sortiment som möjligt och säljer därför produkter inom alla olika kategorier. Jotex är et företag som är verksamt i Sverige men även i andra länder och de erbjuder sina kunder inredning och andra prylar.

  Är produkterna värda sitt pris hos Jotex? Är kvalitén bra på produkterna eller kommer de att gå sönder genast? Hur är det med returer, är de smidiga att göra om det skulle behövas? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Information om företaget Jotex

  Jotex är ett företag som är både grundat och lanserat under 1962 och driver i dag Sveriges största nätbutik för hemtextil och dekoration. Ägaren till själva hemsidan Jotex är Ellos Group och de är verksamma i Sverige, Norge och Finland. Företaget driver all sin verksamhet från Borås i Sverige. Företagets namn Jotex kommer från de två orden ”Jo” från företagets grundare samt ordet ”tex” från ordet textil.

  Plantera julros

  Vad erbjuder Jotex sina kunder?

  Hos företaget kan man hitta produkter inom olika kategorier som tex sängkläder, kuddar och plädar, dekoration, badtextiler och så vidare. Är det så att man gör en beställning hos företaget och sedan av någon anledning känner sig missnöjd så har man upp till 30 dagar på sig att göra en retur. Så att man sedan kan få pengarna tillbaka eller välja en annan produkt om man hellre vill det. den vanliga fraktkostnaden kostar 49 kr och då kommer paketet att komma inom 2 till 4 dagar. Man kan även välja expressleverans om man hellre vill det eller så kan man även välja hemleverans om man har gjort en stor eller tung beställning.

  Jotex har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Jotex?

  Inne på företagets hemsida finns de oftast ställda frågorna besvarade, där kan man gå in och läsa om man har några frågor eller funderingar. Skulle man vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man göra det genom att antingen ringa dem på telefon eller så kan man skicka e-post till dem.

  Har du någon erfarenhet av företaget Jotex? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget.


  Jotex.

  Jotex
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Jotex

  Din recension

  FAQ

  Är Jotex ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Jotex. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Jotex?

  Jotex är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Jotex gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.