OmdömesStalle

  Recensioner InkClub

  Hos InkClub hittar du allt för kontoret och en hel del för hemmet. Allt till bra priser och du kan till och med beställa hem färg till skrivaren och dammsugarepåsar för endast 1 kr.

  Information om företaget

  InkClub är ett e-handels företag som säljer färg till skrivare och andra kontors produkter. Företaget startades 2000 utav 2 entreprenörer som hade som vision att det ska vara enkelt, smidigt och billigt att köpa färg till skrivare. Sedan dess har företaget växt och idag har dem ett stort sortiment av kontors produkter, skrivare och färg, kopiatorer, scanners, damsugarpåsar och mycket mer. InkClub är tillgängligt i över 10 olika länder och dem har över 5 miljoner kunder i dessa länder. Deras värden är ”Helhjärtad närvaro” vilket betyder att dem alltid ska finns där för sina kunder. ”Ständig förbättring” vilket betyder att dem alltid försöker optimera sin egen verksamhet. ”Smart förenkling” vilket betyder att om dem kan göra det enklare så gör dem det. Till sist ”Tiden är värdefull” vilket betyder att dem helt enkelt inte vill slösa kundens tid och deras egen tid.

  Hur river du av dina posit lappar?

  Vad erbjuder InkClub

  InkClubs hemsida kan du beställa allt från kontorsmaterial till damsugarpåsar, allt till bra priser. Som ny kund kan du alltid prova färg och papper till skrivaren samt damsugarepåsar för endast 1 krona. Hemsidan är enkel att hitta på och allt är bra sorterat i olika kategorier. Det finns en sökfunktion om du redan vet du letar efter så slipper du klicka igenom hela hemsidan. För att köpa rätt färgpatroner till din skrivare har dem en funktion där du väljer vilket skrivare du har och blir vidarebefordrad till en sida med de färgpatroner och tillbehör som passar din skrivare. Scrollar man ner lite på startsidan hittar man deras fyndhörna. Där hittar man utvalda varor med rabatt. Längst ner på sidan hittar du länkar till kundtjänst och vanliga frågor samt länkar till sidor med information om InkClub. På dina sidor kan du enkelt beställa samma varor igen som du beställt tidigare. Beställer du dina produkter innan klockan 19 så skickas det ut samma dag. InkClub brukar ha en leverans tid på 1-3 dagar. Frakten kostar 49 kr för privatpersoner och 69 kr för företag.

  Tips, reklamationer och kontakt

  Hos InkClub får du alltid 30 dagars öppet köp och dem är lätta att kontakta via deras webformulär, där du bara fyller i din epost adress, vad du har för fråga och du kan bifoga en fil. Du kan även nå dem via telefon på helgfria dagar mellan 10:00 – 16:00 eller på mail dygnet runt. Kom ihåg att kolla på deras sida med vanliga frågor innan du kontaktar dem. Där finns det svar på det mesta. För att skicka tillbaka en vara är det bara att kontakta kundtjänsten 30 dagar efter du har fått hem paketet och sedan skicka tillbaka det till deras retur adress som du hittar på hemsidan.

  Skriv gärna en egen recension om du har handlat hos InkClub. Berätta vad du tycker och tänker om dem. Alla recensioner är välkomna.

  InkClub
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om InkClub

  Din recension

  FAQ

  Är InkClub ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om InkClub. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder InkClub?

  InkClub är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van InkClub gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.