inkClub

29 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.8 för inkClub kommer från 29 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för inkClub:

TrustPilot (29)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. InkClub erbjuder högkvalitativa produkter med snabba leveranser och bra lagersaldo, men vissa kunder har upplevt långa leveranstider och problem med kommunikationen (60%). Kundtjänsten är snabb och effektiv vid felbeställningar, men vissa har haft svårigheter med fakturering och otrevlig servicepersonal (30%). Trots enkel beställningsprocess och tydlig information på hemsidan, finns det utmaningar med fakturering och lagersaldo samt bristande rekommendationssystem (20%). InkClubs returnpolicy erbjuder snabba reklamationer men vissa kunder har upplevt krångliga returprocesser och bristande information (40%). Sammantaget är InkClub en pålitlig leverantör av högkvalitativa bläckpatroner, men det finns områden som kan förbättras för att öka kundnöjdheten.

Produkt

“Erbjudande om kylväska vid order”

“Inga problem med produkten”

“smidigt och snabb”

“Det fungerar alltid bra”

“Bra produktkvalitet”

“Snabb leverans”

“Lätt att hitta rätt produkt (bläck)”

“Billigt & Bra”

👍 67   👎 26

InkClub erbjuder högkvalitativa produkter med snabba leveranser och bra lagersaldo (65%). Trots viss fördröjning av order, fungerar produkterna bra och levereras snabbt och korrekt (80%). Det kan vara svårt att avgöra om produkten är rätt för ens skrivare, men InkClub ger tydlig och enkel information samt erbjuder bra guidning vid köp av toner (75%). En extra pluspoäng ges för returpåsen och enkel beställningsprocess (70%). Sammantaget verkar InkClub vara en pålitlig och effektiv leverantör av högkvalitativa bläckpatroner med enkel beställningsprocess och snabba leveranser.

Leverans

“Quick delivery”

“Snabb leverans”

“smidigt och snabb”

“Snabb leverans”

“Hyfsad leveranstid”

“Bra priser och snabb leverans”

“Det fungerar alltid bra”

“Leveransen tar lång tid”

“snabb leverans”

“problem med leveransen”

“Snabba leveranser”

“Snabb leverans”

“Snabb leverans”

“Snabb leverans”

“Kunden måste åka till utlämningsstället för att hämta paketet”

“Quick service”

“Snabb leverans”

“Mycket snabb leverans”

“Quick delivery”

“Bra, nästan lika snabbt som vanligt!”

“Lång leveranstid”

“Effektiv problemlösning”

“Pålitlig och snabb leverantör!”

“Funkar alltid bra, och skulle Posten strula så löser InkClub det.”

“Bra bemötande och snabb leverans”

“Billigt & Bra”

“Leveransen senare än vanligt”

👍 72   👎 32

InkClubs leveranser verkar vara snabba och pålitliga, med flera kunder som uppskattar den smidiga hanteringen av reklamationer och snabbheten i leveranser. Tyvärr har vissa kunder rapporterat om långa leveranstider, fördröjningar i leveranser av resterande produkter och ineffektiv kommunikation angående förseningar. Trots detta verkar InkClub erbjuda snabba leveranser och god kvalitet på varor för många nöjda kunder. (63%)

Kundtjänst

“Bra service”

“Hyfsad leveranstid”

“Det fungerar alltid bra”

“Bra kundservice”

“Bra service”

“Great service”

“Bra kundtjänst”

“Effektiv problemlösning”

“Funkar alltid bra, och skulle Posten strula så löser InkClub det.”

“Bra bemötande och snabb leverans”

“Top notch service”

“Top notch service”

👍 63   👎 41

InkClub har en bra kundservice med snabb åtgärd av felbeställningar och enkelt sätt att komma i kontakt med dem. Deras fantastiska kundtjänst och snabba leveranser gör dem till en pålitlig leverantör. Dock har vissa kunder upplevt problem med fakturering och otrevlig servicepersonal, vilket kan förbättras. Totalt sett rekommenderas InkClub för deras effektiva och vänliga kundtjänst (30%).

Kommunikation

“Erbjudande om kylväska vid order”

“Det fungerar alltid bra”

“Bra kommunikation”

“Kunden måste åka till utlämningsstället för att hämta paketet”

“Pålitlig och snabb leverantör!”

“Du kommer bli spammad med reklam både per brevpost och mail för all framtid”

👍 39   👎 29

InkClubs kommunikation får både positiv och negativ feedback från kunderna. Många tycker att det är enkelt att komma i kontakt med kundtjänst och att de är pålitliga i leveranserna (60%). Dock finns det klagomål om problem med fakturering, svårt att hitta fakturor och bristande kommunikation kring lagersaldot (40%). Tydlig information om produkter och priser uppskattas, men leveranstid och förseningar kan vara problematiska (80%). Kundtjänsten anses vara hjälpsam vid problem och guidning kring produkter som toner till skrivare uppskattas (70%). Sammantaget erbjuder InkClub en bra service men kan förbättra sin kommunikation och hantering av fakturor.

Webbplats

“Enkel beställning”

“Lätt att hitta rätt produkt (bläck)”

👍 19   👎 10

InkClubs hemsida erbjuder en enkel och smidig beställningsprocess, med tydlig information om produkter och priser. Många svar på frågor finns redan tillgängliga på hemsidan. Nackdelen är att vissa kunder har haft svårt att hitta fakturor och att rekommendationssystemet har visat fel produkter, vilket kan orsaka förvirring (30%). Produkter har även inte varit i lager trots att de var markerade som tillgängliga på hemsidan (10%). Hemsidan behöver förbättras för att undvika missförstånd och förbättra användarupplevelsen (20%).

Returpolicy

👍 14   👎 11

InkClubs returnpolicy får blandade recensioner. Många kunder uppskattar den snabba leveransen och smidiga reklamationen på trasiga varor, samt den inkluderade returpåsen (60%). Tyvärr tycker vissa att processen att returnera produkter är extremt krånglig och att de blev tvungna att betala för att skicka tillbaka oönskade produkter (40%). Det verkar även finnas bristande information om priser och returpolicy för vissa kunder (20%). Sammantaget verkar InkClubs returnpolicy vara ganska bra, men det finns utrymme för förbättringar för att göra processen mer smidig och transparent för alla kunder.


Om inkClub

InkClub är ett svenskt företag som grundades år 2000 med säte i Uppsala. Företaget startade primärt med försäljning av bläckpatroner och toner via internet men har med tiden utökat sitt sortiment till att inkludera ett brett utbud av produkter såsom kontorsmaterial, städprodukter, batterier, och ljud- och bildprodukter. InkClub är känt för sin affärsmodell som bygger på snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser, riktat både mot privatpersoner och företag. Med sin expansiva onlineförsäljning har inkClub blivit ett välkänt namn inom e-handeln i Norden.


Kontaktinformation

Säbygatan 6

75323 Uppsala

Sverige

📧 info.se@inkclub.com

☎ +46 (0)20 10 00 10

🌐 www.inkclub.comKategorier

Nätbutiker | Elektronik