OmdömesStalle

  Recensioner Hatstore

  En mössa, hat eller annan huvudbonad kan verkligen göra en outfit helt fulländad. Att använda tex en mössa är inte bara snyggt utan det är även praktiskt eftersom vinterhalvåret uppe i Norden kan vara ganska kallt, mörkt och grått. Att gå med keps är något som varit populärt väldigt längre redan, det är populärt inom vissa sporter, när det kommer till vissa stilar och kläder samt att det är praktiskt. När det kommer till att köpa olika kepsar så finns det många olika hemsidor och butiker som säljer just olika kepsar. Vissa personer gillar att gå till fysiska butiker och kolla utbudet där så att de verkligen kan prova på nya kepsar, medans andra personer gillar att beställa online och sedan se vad de får hem. Hatstore är en nätbutik som säljer hattar, mössor och kepsar.

  Hur är kvaliteten på produkterna hos Hatstore? Är returerna enkla att göra om man känner behovet av det och hur är det då det kommer till reklamationer? Det är frågor man kan få svaret på genom att läsa andra personers recensioner, personer som har någon erfarenhet av företaget i fråga.

  Mer information om Hatstore

  Hatstore är ett företag och en hemsida som grundades och lanserades under 2011 i Sverige. Företaget är verksamma online, och har inte någon fysisk butik. I företagets sortiment ingår det över 5 000 modeller på kepsar och mössor och de levererar sina produkter till Sverige, Danmark, Finland, Norge, Tyskland, Frankrike, Spanien, Storbritannien och Nederländerna.

  E-handel: Ta betalt på nätet? Vi hjälper dig!

  Vad erbjuder Hatstore sina kunder?

  Inne på företagets hemsida finns det olika produktkategorier samt att en sökfunktion finns tillgänglig. För att få handla via hemsidan måste man vara åtminstone 18 år eller ha målsmans tillstånd. Görs det inköp via hemsidan på summor som överstiger 499 kr tillkommer det ingen fraktavgift på den beställningen, annars tillkommer det en fraktkostnad på 29 kr för kunden. Betalningsleverantören som finns hos Hatstore är Klarna vilket betyder att kunderna kan välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller på faktura. Paketen levereras till kundernas brevlåda, och ryms det inte dit kommer de att gå till det närmaste ombudet.

  På produkterna hos Hatstore ingår det 100 dagars öppet köp, och skulle kunden vara i behovet av att returnera en produkt för hen själv står för returkostnaden vilket ät 40 kr. vissa produkter som tex munskydd går ej att returnera på grund av hygieniska skäl.

  Hur kan kundtjänsten hos Hatstore nås?

  Kundtjänsten hos företaget kan kunderna komma i kontakt antingen genom antingen e-post eller på telefon, kundtjänsten är öppen vardagar mellan kl. 09:00 – 12.00. Inne på företagets hemsida finns en ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation eller ett klagomål ska hen börja med att kontakta kundtjänsten via e-post för att sedan gå vidare med sitt ärende.

  Har du någon erfarenhet av Hatstore? Om du har det kan du skriva en egen recension om dem inne på omdömesstalle.se där du berättar vad du tyckte om deras kundtjänst, kvaliteten på deras produkter, leveranstiderna och hur storlekarna var på produkterna.


  En video i samband med Hatstore.

  Hatstore
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Hatstore

  Din recension

  FAQ

  Är Hatstore ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Hatstore. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Hatstore?

  Hatstore är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hatstore gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.