OmdömesStalle

  Recensioner Happy day

  Under hela året dyker det ofta upp tillfällen då man ger bort någon slags present till någon annan. Det handlar om födelsedagar, jul, studenter etc. Man hamnar även ofta i en situation där man inte vet vad man ska ge bort till en speciell person. Det kan ofta vara så att man inte känner den personen så väl, man kanske inte träffas så ofta eller så vill man helt enkelt ge bort något speciellt och kanske inte alltid någon fysisk sak. Då kan man faktiskt passa på att ge bort en upplevelse av något slag. Populära upplevelser att ge bort är tex whiskey eller vinprovning, en dag då man får köra en sportbil, en tur med en luftballong etc. Men vill man så kan man även ge bort mer extrema upplevelser som tex en fallskärmshoppning eller bungyjump. Det finns flera företag i världen, norden och Sverige som säljer dessa sorters upplevelser, och ett av dessa företag är Happy Day.

  Kommer man verkligen att få hem upplevelsen då man har beställt via Happy Day? Hur går det om man vill lämna tillbaka sitt inköp eller om man vill byta en upplevelse mot någon annan? Det är frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner om företaget i fråga.

  Mer information om Happy Day

  En person vid namn Calle Ward avslutade sin karriär inom motorsport under 2011 och bestämde sig då för att hitta på något annat att jobba med. Calle planerade sin affärsidé under en längre tid och i slutet av 2016 lanserades hemsidan Happy Day där man kan köpa olika sorters upplevelser och sedan ge bort.

  Happy Day.

  Vad kan man hitta hos Happy Day?

  Hos Happy Day kan man köpa upplevelser inom kategorier som tex sport och livsstil, hälsa och skönhet, kultur och romantik, mat och dryck etc. Om man vill ge bort en upplevelse till någon men är osäker på vilken man ska välja kan man kolla in två stycken kategorier som finns på hemsidan som heter presenttips och julklappstips.

  Tjänsten

  fungerar och går igenom 3 olika steg- Det börjar med att man ska välja den upplevelse man är intresserad av utgående från utbudet på hemsidan. Det andra steget är att betala för upplevelsen och den kommer sedan att levereras hem till dig inom 1 – 3 arbetsdagar. Det tredje steget har med mottagaren av presenten att göra vilket är att boka själva upplevelsen och det fjärde och sista steget är att utföra själva upplevelsen.

  Hur kan man komma i kontakt med Happy Day?

  Om man undrar hur själva tjänsten fungerar eller om man har någon fråga angående någon specifik upplevelse kan man kontakta företagets kundtjänst. Kundtjänsten kan nås antingen via e-post eller telefon och de svarar på sina frågor de får inom 24 timmar efter att frågan mottagits. Innan man kontaktar kundtjänsten kan man läsa igenom all information som finns på hemsidan för att se om man hittar svaret på sin fråga redan där.

  Har du köpt en upplevelse hos Happy Day? Om ja, skriv då gärna en egen recension om företaget.

  Happy day
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (2)

  2
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Lur och strul?

  Av misstag (och klanteri) kom jag in på den här sidan när jag skulle boka 2 sf-biljetter. Det var enkelt och snabbt och boka biobiljetterna och jag noterade inte ens att jag var på någon annan sida. När jag sen fick bekräftelsen via mail så visar det sig att jag har köpt ett upplevelsepaket på happy-day. Där kan jag logga in med min kod men när jag ska boka biljett så hänvisar de till sin egen kundtjänst och telefontid men det finns inget telefonnummer utsatt på hemsidan.

  Så nu står jag här med ett värdebevis för 250 kr men kan inte nå någon som hjälper mig att boka en enkel biobiljett. Det får inte att använda Happy days kod direkt på sf.se-

  Av: Emma-Lisa 10-06-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Lurendrejeri

  Vänd er till ett annat företag dessa är bluffmakare!

  Av: Bengt Johansson19-12-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Happy day

  Din recension

  FAQ

  Är Happy day ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Happy day. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Happy day?

  Happy day är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft, Hemartiklar, Kontor, Hobby & Party, Presentbutik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Happy day gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.