OmdömesStalle

  Recensioner Graviditetskollen

  Att vara gravid och att vänta barn är något som väldigt många kvinnor, familjer och personer väljer att gå igenom någon gång under sitt liv. Att bli och att vara gravid är något som verkligen är spännande, roligt men det kan även vara ganska krävande och jobbigt för många, men det är ändå värt det i slutändan. Vissa har svårt med att bli gravida medans andra par och kvinnor knappt behöver försöka för att kunna bli gravida. Men oberoende så finns det olika produkter som kan hjälpa till då man vill bli gravid eller då man redan har ett barn och kanske behöver hjälp när det kommer till att amman eller om man behöver något kosttillskott. Det finns flera företag och hemsidor som erbjuder produkter till gravida, men ett av dessa företag är Graviditetskollen.

  Hur fungerar leveranserna hos Graviditetskollen, kommer de att komma hem direkt i brevlådan? Vid behovet av reklamation, vart ska man vända sig då och om man behöver byta en produkt till en större storlek? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personer recensioner, personer som redan har någon erfarenhet av företaget i fråga.

  Mer information om Graviditetskollen

  Företaget är grundat och lanserat i Sverige och de skickar sina produkter till kunder i alla länder i Norden. Företaget säljer produkter som har med gravida och graviditet att göra, både under och efter graviditeten. Företaget säljer olika tester och koller och de får säljas och användas i Sverige och även i EU.

  Detta kan du göra för att fler ska handla i din nätbutik

  Vad erbjuder Graviditetskollen sina kunder?

  På företagets hemsida har kunden möjligheten att kolla igenom olika produktkategorier samt att det finns en sökfunktion tillgänglig. Produktkategorierna som finns på hemsidan är tex graviditetstest, kläder och produkter för gravida, produkter för dig som vill bli gravid och så vidare. Görs det beställningar innan kl. 15:00 från företaget så kommer de produkterna att skickas redan samma dag och sedan tar det mellan 1 till 2 dagar för kunden att få hem paketet. Graviditetskollen levererar sina produkter även till Finland, Norge och Danmark men för att kunden ska få beställa till de länderna måste hen kontakta kundtjänsten via e-post för att få beställningen igenom. Den svenska Posten och DHL har hand om leveranserna och beställer kunden tex hemmatester kommer paketet att paketeras diskret.

  Graviditetskollen har ett nyhetsbrev som kunder har möjligheten att prenumerera på.

  Hur kan kundtjänsten hos Graviditetskollen nås?

  Kundtjänsten hos företaget kan kunden komma i kontakt med genom att skicka e-post till dem eller genom att ringa dem via telefon. Inne på Graviditetskollen hemsidan finns även en ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Vid eventuell tvist eller reklamation ska kunden börja med att kontakta kundtjänsten hos företaget för att sedan gå vidare med ärendet.

  Har du handlat hos Graviditetskollen? Om du har det kan du skriva en egen recension inne på hemsidan omdomesstalle.se där du berättar hur kundtjänsten var, om det tog länge för dig att få hem produkter och hur en retur gick till om du hamnade göra en sådan.


  Hemmatest man kan köpa hos Graviditetskollen.

  Graviditetskollen
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (2)

  2
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Värsta tänkbara!

  Jag har aldrig varit med om en så här oseriöst företag! Inte en siffra rätt! Gör er själva en tjänst och bespara er den skräckupplevelse jag fick efter att ha handlat här!

  Av: Missnöjd!14-05-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  VARNING!!!

  VARNING!!!
  Gör er själva en tjänst och handla inte från detta företag! Ni kommer bli lurade! De hävdar att det står i "deras villkor" att man måste betala 500 SEK om man av någon anledning inte kan/missar att hämta ut brevet. Själv satt jag i karantän pga Covid-19 och kunde därför inte hämta ut brevet och nu kräver de mig på 500 SEK!!!
  De tycker alltså att det är viktigare att hämta ut ett brev än att folk tar ansvar och stannar hemma när de är sjuka. Så sjukt oseriöst!!!

  Av: Therese11-05-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Graviditetskollen

  Din recension

  FAQ

  Är Graviditetskollen ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Graviditetskollen. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Graviditetskollen?

  Graviditetskollen är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Graviditetskollen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.