Golfhäftet

Alla recensioner

Golfhäftet

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Golfhäftet

Är du golfintresserad? Då ska du fortsätta läsa om detta företag eftersom de verkligen kan vara något för dig. Detta företag heter Golfhäftet, men vad erbjuder nu detta företag? Jo de erbjuder dig och alla andra sina kunder möjligheten att spela golf till halv greenfee på över 950 golfbanor i Sverige, Irland, Italien, Danmark, Tyskland, Spanien, Portugal, Norge och Storbritannien. Tack vare detta företag kommer du att spara pengar efter 2–3 golfrundor. 

Om Golfhäftet
Företagets målsättning är att du som kund ska få så mycket som möjligt ut av din golfupplevelse. Detta företag började eftersom de vill erbjuda att deras kunder ska kunna planera sitt golfspel, resor och även weekends. Golfhäftet 2019 är ett samarbete mellan Golfhäftet Sverige Ab och anslutna klubbar med syftet att marknadsföra och även öka greenfeespelandet. Innan du som kund väjer att utnyttja detta golfhäfte så kontrollera först respektive golfklubbs sida för att säkert kontrollera att rabatten gäller för den aktuella dagen. Men i övrigt gäller ordinarie bokningsregler. 

Vad erbjuder Golfhäftet?
Om du väljer att skaffa Golfhäftet kommer ditt kort att vara helt personligt och det kommer endast att gälla för personen som är innehavaren av kortet. I Golfhäftet 2019 har 960 golfklubbar valt att medverka som du även lätt kan hitta inne på företagets hemsidan, genom fliken ”Golfbanor”. På hemsidan har du även möjligheten att söka efter speciella klubbar tex utifrån ett golfdistrikt eller efter en enskild klubb på namnet. Om du är intresserad att beställa detta Golfhäfte kan du göra det direkt via företagets hemsida, kortet kommer att kosta 495 kronor styck men om du väljer att köpa 4 eller 10 häften kommer de att erbjuda dig bra paketpriser. När du ha beställt ditt häfte kommer det att levereras helt fraktfritt hem till dig via post inom endast 3 till 4 arbetsdagar. När du ska beställa ditt häfte har du möjligheten att betala det på hemsidan antingen via kort eller via faktura. Detta företags betalningslösningar levereras av Nordens ledande aktör vilket är Payex, detta är för att din beställning ska vara så säker som möjligt. 

När du har fått hem ditt nya häfte ska du först gå in på företagets hemsida för att aktivera det innan du ska använda det först gången. Efter det är det bara att komma ihåg att ta kortet med dig till golfklubben och visa upp det där för att du ska få din rabatt. 

Reklamationer, tips och kontakt med Golfhäftet
Om du har några tips eller förslag till detta företag som du vill dela med dig av kan du göra det genom att kontakta dem via antingen telefon eller på e-post. Men innan du skickar till dem kan du noggrant kolla igenom deras oftast ställda frågor som finns på hemsidan eftersom det som du undrar troligtvis redan finns där. Om du skulle få hem din produkt och den är defekt eller om leveransen inte stämmer ska du kontakt dem så fort som du upptäckt felet. Då kan du få välja en ny produkt eller få pengarna tillbaka. 

Glöm inte att skriva en egen recension om detta företag.