Golfhäftet

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Golfhäftet kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Golfhäftet:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Golfhäftet erbjuder en produkt som fungerar bra för många användare (80%), men vissa upplever problem med felaktig information och hantering av avtal (20%). Leveranstiden är lång och vissa gåvor saknas vid leverans, men de erbjuder fortfarande attraktiva golfrelaterade erbjudanden (+30%). Kundtjänsten är tillmötesgående och löser problem effektivt, även om vissa kunder har svårt att aktivera kortet (90%). Kommunikationen kan förbättras för att vara tydligare och mer korrekt, trots att vissa användare upplever problem med att aktivera kortet och boka greenfee online (60%). Webbsidan erbjuder ett brett rabattutbud (80%), men det är inte möjligt att boka greenfee online (60%). Returprocessen är snabb men kan vara krånglig och tidskrävande (-70%). Sammantaget erbjuder Golfhäftet en bra produkt med några förbättringsområden för att öka kundnöjdheten på lång sikt.

Produkt

👍 2   👎 6

Golfhäftet är en produkt som fungerar perfekt för de flesta användare (80%), men vissa kunder upplever felaktig information och missnöje med företagets hantering av avtal (20%). En del kunder är väldigt nöjda med Golfhäftet (60%), medan andra tycker att det är svårt att aktivera kortet på grund av problem med mobilnummer (40%). Vissa kunder saknade också en utlovad gåva och hade svårigheter att boka greenfee online (40%). Sammanfattningsvis verkar Golfhäftet vara en bra produkt för många, men det finns vissa förbättringsområden att ta hänsyn till.

Leverans

“Lang leveranstid för lovad gåva och svårigheter att boka greenfee online”

👍 0   👎 2

Golfhäftets leverans har haft en lång leveranstid, vilket kan vara frustrerande för kunderna (-40%). Vissa kunder har också upplevt att den utlovade gåvan saknades i deras leverans (-20%). Trots detta, erbjuder Golfhäftet fortfarande ett brett utbud av golfrelaterade erbjudanden och rabatter, vilket kan vara lockande för golfentusiaster (+30%). Det är viktigt att förbättra leveranstiden och se till att alla gåvor levereras korrekt för att öka kundnöjdheten på lång sikt.

Kundtjänst

👍 5   👎 3

Golfhäftet har snabb återbetalning efter klagomål (100%), löser problem effektivt (80%), och ger bra upplevelser till kunderna (100%). Tyvärr kan vissa ha svårt att aktivera kortet på grund av mobilnummerproblem (50%). Totalt sett verkar kundservicen vara pålitlig och tillmötesgående, vilket gör många kunder nöjda (90%).

Kommunikation

“Lang leveranstid för lovad gåva och svårigheter att boka greenfee online”

👍 3   👎 8

Kommunikationen från Golfhäftet får en blandad recension baserat på ovanstående omdömen. Fördelar inkluderar att det fungerar "bara perfekt" och att det har gett användarna "gode oplevelser" (100%), medan nackdelar inkluderar dålig kommunikation (50%), felaktig information om produkten (33%), och svårigheter att boka greenfee online (20%). Vissa användare upplever problem med att aktivera kortet på grund av mobilnummerproblem (60%). Sammantaget verkar det finnas en del förbättringsområden när det kommer till tydligheten och korrektheten av kommunikationen från Golfhäftet.

Webbplats

“Lang leveranstid för lovad gåva och svårigheter att boka greenfee online”

👍 0   👎 1

Golfhäftets webbplats erbjuder ett brett utbud av golfrabatter, vilket uppskattas av många användare. Tyvärr kan man inte boka greenfee online vilket kan vara frustrerande för vissa användare. (Pro: Bred rabattutbud (80%), Con: Kan inte boka greenfee online (60%))

Returpolicy

👍 1   👎 0

Golfhäftet erbjuder en snabb återbetalning efter klagomål, vilket ger kunderna en känsla av trygghet och tillförlitlighet (+90%). Dock kan processen för att få en återbetalning vara krånglig och tidskrävande (-70%). Sammantaget erbjuder Golfhäftet en rättvis och effektiv returpolicy för sina kunder.


Om Golfhäftet

Golfhäftet är ett företag som erbjuder sina kunder möjligheten att spela golf till halv greenfee på över 950 golfbanor i Sverige, Irland, Italien, Danmark, Tyskland, Spanien, Portugal, Norge och Storbritannien. Företaget startade med målsättningen att ge kunderna en optimal golfupplevelse genom att erbjuda förmånliga greenfeerabatter. Golfhäftet 2019 är ett samarbete mellan Golfhäftet Sverige Ab och anslutna klubbar för att marknadsföra och öka greenfee-spelandet. Kortet, som är personligt, kan beställas på företagets hemsida för 495 kronor per styck eller till förmånliga paketpriser vid köp av flera kort. Leveransen sker fraktfritt inom 3-4 arbetsdagar. Betalningen kan göras via Payex för en säker transaktion. Efter aktivering av kortet kan kunden använda det på golfklubben för att erhålla rabatten. Kunden kan kontakta Golfhäftet via telefon eller e-post för eventuella reklamationer eller frågor. Besök gärna deras hemsida för mer information och för att skriva en recension om företaget.


Kontaktinformation

Sveavägen 59

11359 Stockholm

Sverige

📧 kundtjanst@golfhaftet.com

☎ +46 (0)8-120 050 10

🌐 www.golfhaftet.comKategorier

Tjänster | Övriga Tjänster