OmdömesStalle

  Recensioner General Prepper

  E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter. General Prepper är ett företag som erbjuder sina kunder produkter inom krisberedskap, vattenrengöring, hygien och första hjälpen och så vidare.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som General Prepper? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Info om General Prepper

  E-handel som är grundad och lanserad i Sverige och de erbjuder produkter inom krisberedskap i och utanför hemmet. General Prepper driver inte någon fysisk butik, utan de är verksamma online.

  Testfakta testar glasögonglas

  Vad erbjuds hos General Prepper

  Priserna som är synliga inne på hemsidan är skrivna i svenska kronor och de är inklusive moms. En sökfunktion finns tillgänglig för kunderna inne på hemsidan samt att det finns olika produktkategorier. Klarna har hand om betalningarna som sker via hemsidan och kunderna kan därför välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller på faktura. Gör kunderna beställningar där summan överstiger 699 kr så behöver kunden inte betala någon fraktavgift. I annat fall läggs det till en kostnad på 59 kr på varje beställning. Den vanliga leveranstiden är mellan 1 – 3 arbetsdagar så länge som produkterna finns i företagets lager och i annat fall en leveranstid på 3 – 7 arbetsdagar.

  General Prepper erbjuder även sina kunder ett nyhetsbrev som de sedan kan prenumerera på för att sedan få information om kampanjer och erbjudanden till inkorgen på e-posten.

  Hur kan General Prepper nås?

  Kundtjänsten hos företaget kan nås genom antingen är post eller via telefon, samt att det är oftast ställda frågorna finns besvarade inne på företagets hemsida. Där i finns frågor besvarade som till exempel frakt och leverans samt retur och reklamation. Är kunden i behov av att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten för att kunna gå vidare med sitt ärende.

  Har du några erfarenheter, tankar eller åsikter om företaget General Prepper? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte och tänkte om dem.


  Produkter inom krisberedskap.

  General Prepper
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om General Prepper

  Din recension

  FAQ

  Är General Prepper ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om General Prepper. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder General Prepper?

  General Prepper är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter, Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van General Prepper gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.