OmdömesStalle

  Recensioner GardenStore

  Nuförtiden kan man handla det mesta på nätet, det har ingen skillnad om det är kläder, mat, inredning eller barnprylar, man hittar allt online. Det är även väldigt bra att det har blivit så eftersom man inte behöver ta bilen till någon butik eller shoppingcenter, det finns oftast mycket mer storlekar att välja mellan online och det sparar tid eftersom man kan sitta och shoppa hemifrån från soffan. En sak man även kan handla online som inte är nämnt ovan är trädgårdsprylar, det finns olika företag som erbjuder produkter till din trädgård eller uteplats, och ett av dessa företag är GardenStore.

  Mer information om GardenStore

  Företaget är grundat i Sverige och fungerar som en svensk trädgårdsbutik både online och i fysisk butik. De som jobbar på företaget har mycket kunskaper inom ämnet och de har även erfarenhet inom branschen. GardenStore har några ledord som de går efter och det är prisvärdhet, hög servicefokus och även kvalitet. Företagets vision är att bli den bästa och heltäckande trädgårds butiken i Sverige och de vill bli det självklara valet vid inköp av produkter för trädgård och uteplats. GardenStore erbjuder även produkter till dig oberoende om du är ett proffs eller amatör.

  Garden Store.

  Vad kan man hitta hos GardenStore?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som är tex utemöbler, odling och skötsel, stuga och växthus och även redskap och maskiner. Man kan även kategorisera alla produkter enligt varumärke och vill man kika in extra rabatter kan man kolla in fliken ”kampanjer”. Inne på hemsidan finns det tusentals olika produkter och det finns prylar från både kända varumärken men även från mindre kända.

  Alla beställningar som görs hos GardenStore levereras med Posten, Postnord eller med DHL. Leveranstiden för varje produkt varierar, men under varje artikel på hemsidan kan man läsa specifik information som har med leveransen att göra. Eftersom leveranstiden varierar så mycket kan inte företaget garantera en specifik leveransdag utan alla leveranstider är ungefärliga. Om du gör en beställning beror det lite på hur mycket paketet väger och hur stort det är men antingen så levereras det till närmaste ombud eller så kommer paketet hem till dig. I dagsläget går den endast att beställa produkter från Sverige från GardenStore men alla leveranser är helt fraktfria.

  Hur kan man komma i kontakt med GardenStore?

  Om man undrar något och vill nå företaget kan man komma i kontakt med dem på några olika sätt. Man kan skicka e-post till dem, fylla i ett kontaktformulär som finns på hemsidan och så kan man ringa dem på telefon, kundtjänsten via telefon är öppen under helgfria vardagar under vanliga arbetstider. Om man har en fråga kan man även gå in i företagets fysiska affär som ligger i Värmdö. Alltid när man tar emot en vara från GardenStore ska man kontrollera den och se att allt är helt, skulle något vara sönder ska man lämna in en reklamation. En reklamation kan lämnas in via e-post och om den blir godkänd kommer du som kund inte att behöva betala för frakten då produkten returneras.

  Har du köpt några produkter från denna butik? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension.

  GardenStore
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (2)

  2.6
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  4
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Trasigt

  Kom i supertrasigt emballage där produkten syntes igenom de stora hålen och helt uppskrapat. Fick till svar att de kan garantera att om jag gör retur och de skickar ny produkt så kommer det se likadant ut. Noll service och dåligt kundbemötande. Väljer att lägga mina pengar på andra företag i fortsättningen!

  Av: Therese29-08-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2.5
  rating

  styr unna

  1 måneds ventetid, defekte varer, ingen hjelp å få hos supporten.
  Styr unna!

  Av: Tobias17-06-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2.5
  rating

  Skriv din egen recension om GardenStore

  Din recension

  FAQ

  Är GardenStore ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om GardenStore. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2.6/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder GardenStore?

  GardenStore är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van GardenStore gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.