OmdömesStalle

  Recensioner FOREO

  Hudvård

  och skönhetsprodukter är ett stort intresse för många i dagsläget. Vilket även är bra eftersom det är väldigt viktigt att rengöra och återfukta sin hud, åtminstone om man använder smink vilket kan torka ut huden och göra den smutsig. Man kan köpa en ansiktsrengöring som man tycker om och sedan använda den för att rengöra huden, men det finns även små maskiner att köpa som rengör huden och ansiktet på djupet. Om man är ute efter liknande produkter så kan man såklart åka till en fysisk butik och se hur utbudet ser ut där, men ibland kan det vara så att utbudet är ganska litet eller så ät den produkten som man är ute efter helt slut. Så därför kan det vara bra att handla via nätet. När man gör det så slipper man anpassa sig till några öppettider och man kan sitta hemma i soffan och shoppa. På tal om hudvård och rengöring så är FOREO ett företag som erbjuder sådana produkter.

  Är produkterna värda sitt pris hos FOREO? Är det bra kvalitet på produkterna och hur är det om man känner sig missnöjd över något? Det är bara några av alla frågor man kan få svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer information om FOREO

  Företaget grundades och lanserades under 2013 i Sverige och hade då två personer anställda. Från att företagets startade sin verksamhet så växte de och har i dag över 3 000 personer anställda samt att de har skickat över 20 miljoner FOREO produkter ut till sina kunder. FOREOs produkter finns i dag tillgängliga i mer än 10 000 butiker på 77 olika marknader och företaget har vunnit mer än 120 stycken pris sen de startade sin verksamhet.

  Vad erbjuder FOREO sina kunder?

  FOREO säljer produkter som är hudvård, munvård samt att de har både produkter som är framtagna för både män och kvinnor. I hudvårds kategorin på hemsidan kan man kolla igenom olika maskiner för att rengöra huden med samt att FOREO har sina egna rengöringsprodukter. Om man är inne på hemsidan och vet exakt vad det är som man är ute efter så kan man genast använda sig av sökfunktionen. Fraktavgiften på produkten som man beställer kommer att variera beroende på var man bor, men man kan se kostnaden innan man betalar för sin beställning. När man gör sin beställning på hemsidan kommer det sedan att skickas inom 1 vardag, och efter det tar det vanligtvis mellan 3 till 5 vardagar för dig att få hem ditt paket.

  Hur kan man komma i kontakt med FOREO?

  Om man vill komma i kontakt med kundtjänsten hos FOREO kan man göra det genom att skicka e-post. Men innan man gör det kan man alltid gå in på deras hemsida för att läsa igenom all information som finns där, chansen är stor att man då hittar svaret på sin fråga. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta företaget.

  Har du handlat hos FOREO? Om du har det kan du skriva en egen recension.


  FOREO.

  Upp till BEVIS och en tävling med FOREO!

  FOREO
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om FOREO

  Din recension

  FAQ

  Är FOREO ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om FOREO. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder FOREO?

  FOREO är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van FOREO gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.