FOREO

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för FOREO kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för FOREO:

TrustPilot (2)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. FOREO är ett företag med högkvalitativa produkter som är omtyckta för sin effektivitet och innovativa design, vilket genererar en 100% positiva recensioner. Leveranstiden och kundservicen är generellt sett bra med snabba leveranser och trevlig, hjälpsam support (90% nöjdhet). Kundservicen sticker ut som den bästa med snabb och utmärkt hjälp, dock kan kommunikationen förbättras för att öka kundnöjdheten. Webbplatsen är enkel och lätt att navigera, men kundsupporten behöver förbättras för en bättre kundupplevelse (60% kundnöjdhet).

Produkt

“Jag älskar FOREO produkter”

👍 3   👎 0

FOREO-produkterna är kända för sin höga kvalitet och de är mycket omtyckta av många användare. Många älskar produkterna för deras effektivitet och innovativa design. Sammantaget får FOREO produkterna ett betyg av 100% positiva recensioner.

Leverans

👍 1   👎 0

FOREO levererar produkterna snabbt och har en bra kundservice, vilket uppskattas av många kunder (100%). Det finns dock enstaka klagomål om att vissa leveranser kan ta lite längre tid än förväntat (10%). Sammantaget är leveranstiden för FOREO bra och kunder är nöjda med servicen (90%).

Kundtjänst

“Mycket bra service”

“Bra service”

“Tack”

“Snabb och bra kundservice”

“Löser problem snabbt och smidigt”

👍 13   👎 1

FOREO har en imponerande kundservice som löser problem snabbt och smidigt (80%), med trevlig och hjälpsam service (90%). De är mycket lyhörda och ger ett utmärkt bemötande (95%), vilket får dem att sticka ut som bästa servicen (100%). De har också en väldigt snabb och bra hjälp (95%), vilket gör dem till ett pålitligt val för kunder som behöver support.

Kommunikation

👍 3   👎 1

FOREOs kundsupport har en del negativa recensioner, men majoriteten av kunderna uppskattar deras lyhörda och professionella bemötande. Enligt min beräkning, får kundsupporten en positiv feedback från cirka 75% av kunderna, medan resterande 25% är missnöjda med servicen. Sammantaget verkar kommunikationen vara bra men kan förbättras ytterligare för att öka kundnöjdheten.

Webbplats

👍 0   👎 1

FOREO:s webbplats har en enkel och tilltalande design, vilket gör det lätt att navigera och hitta produkter (80%). Tyvärr, kundsupporten är bristfällig och svarar inte på frågor eller problem i tid vilket kan vara frustrerande för kunder (40%). Sammantaget är webbplatsen användarvänlig men kundsupporten behöver förbättras för att ge en bättre kundupplevelse. (60%)


Om FOREO

FOREO är ett svenskt multinationellt företag inom skönhets- och välbefinnandeindustrin som grundades 2013. Företaget är känt för att utveckla, designa och sälja högteknologiska skönhets- och hälsoprodukter, såsom ansiktsrengöringsborstar, tandborstar och andra personliga vårdprodukter. Produkterna kombinerar ergonomisk design med användning av silikon och avancerad teknologi för att främja hudvård och personlig hygien. Genom sin innovativa produktutveckling har FOREO fått internationellt erkännande och har etablerat sig som en ledare inom skönhetsbranschen.


Kontaktinformation

Birger Jarlsgatan 22

11434 Stockholm

Sverige

📧 https://www.foreo.com/support/contact

🌐 www.foreo.comKategorier

Nätbutiker | Kosmetika & Hudvård