OmdömesStalle

  Recensioner FC-Moto

  Många personer har ett stort intresse av motorcyklar, både unga som äldre personer. Och de personer som är intresserade så vet även att man inte endast behöver en motorcykel, utan även så många andra saker och tillhörande prylar. Om man vill kan man åka till en fysisk butik och kolla utbudet, det kan ofta vara så att utbudet inte är så sort i fysiska butiker eller så kan det vara så att den produkten man är ute efter är slutsåld, vilket i sin tur ledde till att man åkte helt i onödan till butiken. Därför kan man i dag sitta hemma i soffa med mobilen eller datorn och upptäcka ett stort online sortiment och sedan beställa de produkter man var intresserad av. Efter några få arbetsdagar kan man sedan hämta ut sitt paket och skulle det vara så att man inte är nöjd så kan man göra en relativt smidig retur. Men på tal om motorcyklar så är FC - Moto en nätbutik som säljer tillhörande saker som har med motorcyklar att göra.

  Hur bra är kvaliteten på produkterna som FC - Moto säljer och är det svårt att göra returer om man känner sig missnöjd? Fungerar kundservicen som den ska och är betalningsmetoderna säkra att betala via. Genom att läsa andra personers recensioner kan man få svar på frågor som de ovan nämnda.

  Mer information om FC – Moto

  Hela företagets historia började under 1996 då de öppnade sin egen första butikslokal. Tre år efter det öppnade de sedan sin webbutik och är i dag en av de största företag som säljer motorcykel relaterade produkter. Ännu i dag driver företaget fortfarande en fysisk butik samt att de driver sin nätbutik och skickar produkter till kunder runt om i världen. I dagsläget arbetar det nästan 30 personer på företaget.

  Hatstore Reklamfilm December 2014

  Vad erbjuder FC- sina kunder?

  Företaget säljer främst produkter som har med motorcyklar att göra, men de erbjuder även sina kunder andra produkter som har med tex fritidssysslor att göra, vanlig cykelåkning, vintersport samt andra utomhusprodukter. Om man gör en beställning inom Tyskland så kan man få gratis frakt, annars kommer det alltid att tillkomma en fraktkostnad som varierar beroende på var man bor och hur stor beställning man gör. Den vanliga leveranstiden är mellan 2 – 5 arbetsdagar men det kan variera beroende på var man bor och på beställningen som man gjort.

  Företaget har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos FC – Moto?

  Inne på företagets hemsida kan man läsa igenom de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man redan kommer att hitta svaret på sin fråga där om man undrar över något. Vill man kontakta kundtjänsten så kan man antingen göra det via telefon eller så kan man fylla i ett kontaktformulär som finns inne på hemsidan. Skulle man vilja lämna in en reklamation av någon anledning så kan man göra det genom att kontakta företaget.

  Har du handlat hos FC – Moto? Om ja, skriv då gärna en egen recension.


  FC - Moto.

  FC-Moto
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om FC-Moto

  Din recension

  FAQ

  Är FC-Moto ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om FC-Moto. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder FC-Moto?

  FC-Moto är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van FC-Moto gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.