OmdömesStalle

  Recensioner Etanolkamin Shop

  Något som blir mer populärt för varje dag som går är e-handeln, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Etanolkamin Shop erbjuder sina kunder olika typer av kamineronline.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Etanolkamin Shop? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer om Etanolkamin Shop

  Etanolkaminshop är ett företag och en nätbutik som grundades under 2010 och var då en del av CC-Trading. För Danmark kommer företaget ursprungligen men de erbjuder även sina produkter i andra länder. Under 2018 öppnade Etanolkamin Shop sitt första showroom i Aalborg och sedan under 2020 öppnades det andra rummet i Valby.

  Hur man får pengar tillbaka genom Reward Network

  Vad erbjuder Etanolkamin Shop sina kunder?

  Olika produktkategorier sim finns inne på företagets hemsida är tex: hängande, fristående, inbyggda, automatiska och så vidare. Det finns även en sökfunktion som kunder kan använda för att söka bland alla produkter i sortimentet. GLS är det företaget som levererar kundernas beställningar och om kunden gör ett inköp för 1 499 kr eller mer så behöver hen inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en fraktavgift på 89 kr på beställningen. Om kunderna väljer att beställa till något annat land så gäller andra fraktkostnader. Från och med att kunden har tagit emot sitt paket kan hen inom 14 dagar göra en retur.

  Hur kan kunderna kontakta Etanolkamin Shop?

  Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos Etanolkamin Shop genom att skicka e-post till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du handlat hos Etanolkamin Shop? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Hur man tänder en etanolkamin.

  Etanolkamin Shop
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  2
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Never again!!!!!

  Only one mail confirming the order. Then nothing in 3 weeks... No communication about packing, sending order. Nothing!! Not even an answer when mailing them after 3 weeks! Never again!!!

  Av: erika ekelund11-05-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Etanolkamin Shop

  Din recension

  FAQ

  Är Etanolkamin Shop ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Etanolkamin Shop. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Etanolkamin Shop?

  Etanolkamin Shop är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Etanolkamin Shop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.