OmdömesStalle

  Recensioner Dustin

  E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Ett företag som åtminstone är verksamt i Sverige och säljer och erbjuder sina kunder mobiltelefoner och annan elektronik är Dustin.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Dustin? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer information om Dustin

  Dustin är ett företag som är verksamt i både Norden och i Nederländerna och för tillfället har de över 1 800 personer anställda samt att de har över 35 miljoner besökare på sin hemsida. Hela företagets historia började redan under 1984 i Sverige och några år efter det 1995 började de med sin online verksamhet. Senare under 2000 talet började företaget att göra sig verksamma även in andra länder som tex Danmark och Norge.

  KidsBrandStore movie commercial

  Vad är det som Dustin erbjuder sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex datorer och surfplattor, datorkomponenter, ljud och bild, lagring och minneskort etc. Vet man exakt vad det är som man är ute efter så kan man även använda sig av sökfunktionen. Inom Sverige levereras alla paket med PostNord då man gör en beställning och den vanliga leveranstiden är mellan 1–2 arbetsdagar. Om man gör en beställning som är mer än 3 000 kronor så kommer frakten att vara helt gratis, men i annat fall kommer det att tillkomma en fraktkostnad på åtminstone 69 kr. Dustin erbjuder 60 dagars öppet köp om det skulle vara så att man känner sig missnöjd över något och vill göra en retur.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Dustin?

  Inne på företagets hemsida finns de oftast ställda frågorna besvarade, där kan man gå in och läsa om man undrar över något. Skulle man vilja komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget så kan man göra det via e-post eller på telefon.

  Har du handlat hos Dustin? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte.


  Dustin.

  Dustin
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Dustin

  Din recension

  FAQ

  Är Dustin ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Dustin. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Dustin?

  Dustin är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dustin gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.