OmdömesStalle

  Recensioner Club Creo

  Att pyssla och att skapa egna saker är något som väldigt många tycker om att göra, oberoende vilken ålder man är i. Det är roligt att få vara kreativ och att komma på nya idéer och pyssel. När man ska pyssla så kan man ju såklart se vilka produkter man har hemma och sedan pyssla ihop något med alla de produkterna. Men ibland när man ska så kan det även kanske vara roligt att pyssla utgående från en bruksanvisning och ett paket med alla små prylar som behövs. Det finns flera företag som säljer och erbjuder dessa pysselpaket, men ett paket som erbjuder pyssel för barn i alla åldrar är Club Creo.

  Är produkterna värda sina pengar om man väljer att handla hos tex Club Creo? Är kundtjänsten enkel att komma i kontakt med om man behöver dem och hur ska man ta sig till om man vill returnera en produkt? Detta är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personer recensioner.

  Mer information om Club Creo

  Club Creo är ett företag som är både grundat och lanserar för att de ville erbjuda föräldrar där ute chansen att pyssla med sina barn, och att erbjuder pyssel som de får hem direkt till dörren. Företaget ville skapa sina produkter eftersom det är väldigt bra och hälsosamt att pyssla och för att man nuförtiden spenderar allt mer tid framför en skärm på mobilen eller plattan. De personer som jobbar på företaget har mer än 10 års erfarenhet inom hobby och pyssel för barn.

  Minikinifolket del 2 (1982-06-18)

  Vad erbjuder Club Creo sina kunder?

  Club Creos pysselpaket fungerar som en prenumeration vilket betyder att man betalar en gång i månaden och även får hem ett pysselpaket i månaden som man sedan kan pyssla tillsammans med sina barn. Företaget erbjuder även ett välkomstpaket om man är ny kund och då kommer man att få hem det första pysselpaketet samt att man även kommer att bli en så kallad tillsvidare prenumerant och man kommer att fortsätta att få hem paket varje månad. Är det så att man får hem sitt första välkomstpaket och man känner sig missnöjd över det så har man upp till 14 dagar på sig att göra en retur. Som prenumerant kan man när som helst välja att avsluta sin prenumeration, samt att man kan hoppa över vissa månader om man känner för det. När det kommer till betalningen på paketen så kan man välja mellan att antingen betala direkt med kortbetalning eller så kan man få betala på faktura en gång i månaden.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Club Creo?

  Har man några frågor eller funderingar till företaget så kan man komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att antingen skicka e-post till dem eller genom att ringa dem på telefon. Men innan man kontaktar dem kan man börja med att läsa igenom all information och alla villkor som finns inne på hemsidan.

  Har du någon erfarenhet av företaget Club Creo? Om du har det så kan du skriva en egen recension om företaget.


  Introduktionsfilm från företaget Club Creo.

  Club Creo
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Club Creo

  Din recension

  FAQ

  Är Club Creo ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Club Creo. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Club Creo?

  Club Creo är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Barn & Baby, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Club Creo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.