OmdömesStalle

  Recensioner Boutiquefeel

  Med sin egen stil och design på kläder har man möjligheten att med färger, mönster och modeller kunna uttrycka sin kreativitet och sin personlighet. Man kan välja hur mycket eller lite man vill visa ut av sin kropp dagligen, men inte bara det utan man kan uttrycka hela känslor genom sina kläder och sin utvalda stil. Vissa personer gillar inte alls att upptäcka nya kläder och stilar vilket är helt okej. Men under de senaste åren har folk runt om blivit allt mer modiga och man vågar gå emot normen och inte se ut som alla andra i staden. Kläder och plagg finns det hur mycket som helst av, även butiker som säljer kläder finns det ofantliga mängder av. Så det kan vara svårt att veta vart man ska vända sig och shoppa, online eller i fysiska butiker? En nätbutik som erbjuder sina kunder kläder online är Boutiquefeel.

  Är produkterna värda sitt pris hos Boutiquefeel? Hur ska jag ta mig till om jag vill lämna in en reklamation eller känner mig missnöjd över någon produkt Boutiquefeel? Hur fungerar egentligen produkter som företaget säljer? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit.

  Mer om Boutiquefeel

  Nätbutik som lanserades och grundades under 2015 och har varit verksamma sedan dess genom att erbjuda kvinnokläder, accessoarer, väskor mm via sin hemsida. I dag driver inte Boutiquefeel någon fysisk butik utan är verksamma online. Boutiquefeel fungerar som en återförsäljare vilket betyder att de köper in sina produkter hos olika tillverkare som de sedan erbjuder kunderna på sin egen hemsida.

  A/B-tester ökar konverteringen med 20 procent om året

  Vad erbjuder Boutiquefeel sina kunder?

  Klänningar, underdelar, toppar, accessoarer och så vidare är olika produktkategorier som kunderna kan se inne på nätbutiken. Vid varje produktkategori finns det även ett flertal underkategorier. Från och med att beställningar är gjorda hos Boutiquefeel så varierar leveranstiderna beroende på vart kunden vill ha sitt paket levererat. Till Sverige är den uppskattade leveranstiden mellan 12 och 25 dagar vilket kostar 9,99USD. Kunden kan även välja om hen vill ha expressleverans då leveranstiden är 9 till 12 dagar och kostar 21,98USD. Medans kundens paket är på väg har hen möjligheten att spåra det. 30 dagar från och med att kunden tagit emot sitt paket har hen på sig att göra en retur på produkten/produkterna.

  Hur kontaktas kundtjänsten hos Boutiquefeel?

  Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos Boutiquefeel genom att skicka e-post eller ringa dem på telefon, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du handlat hos Boutiquefeel? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Klä sig beroende på kroppsfromen.

  Boutiquefeel
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Boutiquefeel

  Din recension

  FAQ

  Är Boutiquefeel ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Boutiquefeel. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Boutiquefeel?

  Boutiquefeel är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Boutiquefeel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.